28 / 03 / 2024

Scc Çevre Teknolojileri adres

Scc Çevre Teknolojileri adres

Scc Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin    Düzgün tarafından kuruldu. 

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Rafine Çevre Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Rafine Çevre Teknolojileri Limited Şirketi Tuzla 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çelebi ve Zeynep Uyak ortaklığında kuruldu.

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kenar tarafından kuruldu.

Tnm Çevre Teknolojileri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tnm Çevre Teknolojileri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ozan Kocabıyık tarafından kuruldu.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk, Ayşe Öztürk ve Murat Özbay ortaklığıyla kuruldu...

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Hursan Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ersim Çevre Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersim Çevre Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şimay tarafından kuruldu.

Scc Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin    Düzgün tarafından kuruldu. 

Scc Çevre Teknolojileri adres Haberi

Scc Çevre Teknolojileri adres

Scc Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin    Düzgün tarafından kuruldu. 

Scc Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi konusu:
1-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü makine imalatı, patent , tamirat , bakım onarım, alım, satımı, ithalat, ihracatını, yapmak, yaptırmak, bunlarla ilgili yedek parça ve aksamlarının alımı, satımı, açılmış ve açılacak bütün ihalelere girmek, taahhütlerde bulunmak, firmalardan mümessillik (distrib itörlük işlerini yürütmek, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak, 2-)Fabrika ve tesislerin komple yapımı ve montajı işlerini, paslanmaz çelik alım satımı ve montajı, petrol bom hatları diğer boru hatları, çelik konstriksiyon yapım montajı ve onarımı ihalelere girmek, ihale almak, vermek.pazarlamak. 3-) Çevre projeleri üretmek ve çalıştırmak. 4-) Yurt içinde ve yurt plastik atıklardan geri kazanım sistemlerini...