18 / 04 / 2024

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi 6 Şubat 2015'te, 5 milyon sermaye ile Sarıyer İstinye Mahallesi 'nde, Ali Engin Keçeli Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Gündoğan tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi Haberi

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi

Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi 5 milyon sermaye ile, 6 Şubat 2015'te Ali Engin Keçeli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Seba Gündoğan Turizm Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü Turisik Tesisler ,Otel,motel,pansiyon,tatil köyü,kamping,dinlenme evleri,ören yerleri,plaj,termal istasyonları gibi konaklama,dinlenme,gezme ,eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek,kiralamak,kiraya vermek,satın almak,satmak ve bununla ilgili olarak her türlü alt yapı ve üst yapılarını hazırlamak. 2-Turizmle ilgili faaliyetlerde bulunmak için kara,hava ve deniz taşımacılığı yapmak,yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve bu işlerle ilgili her türlü danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. 3-Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere,ulaştırma,konaklama,gezi,spor ve eğlence imkanları sağlamak,onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 4-Konusu ile ilgili karayolu ,denizyolu ve...