24 / 04 / 2024

Seba İnşaat ne zaman kuruldu

Seba İnşaat ne zaman kuruldu

Gayrimenkul sektöründe ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren Seba İnşaat, 25. kuruluş yıldönümü, Bodrum’da kutladı.

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

Emirgan Apartments by Seba fiyat! 

Emirgan Apartments by Seba projesi satışa çıktı. Seba İnşaat  tarafından hayata geçirilen projenin teslimlerinin Eylül'de yapılması hedefleniyor. Peki Emirgan Apartments by Seba fiyatları ne kadar? İşte Emirgan Apartments by Seba fiyat!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Yüksek riskli binalar kentsel dönüşümde öne alınmalı!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sucuoğlu, İstanbul'da yüksek risk tespit edilen binaların kentsel dönüşümde öne alınması gerektiğinin altını çizdi...

İzmir Limanı'nın inşaatı ne zaman tamamlanacak?

İzmir Limanı konteyner Molü İnşaatı Projesi için 2019 yılında aktarılan ödenek miktar ve projenin bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Seba İnşaat ne zaman kuruldu Haberi

Seba İnşaat ne zaman kuruldu

Gayrimenkul sektöründe faliyet gösteren Seba İnşaat’ın 25. kuruluş yıldönümü Bodrum'da özel bir davetle kutlandı.

Bodrum'un Gündoğan Küçükbük bölgesinde bulunan Seba Küçükbük Evleri ve Seba Residence’in beach kısmında düzenlenen kutlamaya çok sayıda davetli katıldı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Keçeli, 25. yıl kutlamasına ev sahipliği yaptı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamanın onur konuğu Seba İnşaat’ın kurucusu Orhan Keçeli...