27 / 04 / 2024

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Nest

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...



Seba Nest fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte  Seba Nest  fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yeni projeler için düğmeye basan Seba İnşaat, Seba Nest projesini stışa çıkardı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 70 adet konut yer alıyor.

Seba Nest Kağıthane projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkan da bulunuyor. Proje kapsamındaki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesinden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Seba Nest projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödüyor ve kalan tutarı teslim tarihine kadar firma bünyesinde vadelendiriliyor.

Seba Nest, Kağıthane Kültür Merkezi'nin karşısında hayata geçiriliyor. Projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Seba Nest Kağıthane fiyat!
Seba Nest Kağıthane fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyatın 185 bin dolar olduğunu söyleyebiliriz. 

Web: https://www.sebanest.com/
Telefon: 0 532 563 8851

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön