23 / 04 / 2024

Seba Küçükbük teslimat

Seba Küçükbük teslimat

Seba Küçükbük projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Getir ve İş Bankası’ndan dev iş birliği! Getir, GetirFinans ile bankacılık sektörüne adım atıyor!

Mobil uygulama aracılığıyla yemek ve market siparişleri teslimat hizmeti sunan Getir, İş Bankası iş birliğiyle hizmete girecek GetirFinans ile bankacılık sektörüne giriyor. İş birliği kapsamında İş Bankası, GetirFinans’a yüzde 20 ortak olurken, GetirFinans, yasal izin ve onayların ardından hizmete b

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Gala Bodrum Yapı A.Ş. tarafından Bodrum'da inşa edilen Gala Küçükbük Zirve projesinde satış başladı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Otomobil alacaklar dikkat! Alman devi markanın teslimatlarında sıkıntı yaşanıyor!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman Volkswagen grubu, pandemiyle başlayan çip sıkıntısının halen sürmesi nedeniyle önemli teslimat sıkıntısı yaşıyor.

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bett One Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Taşkın Aydogdu ve Yusuf Kösebaşkan ortaklığında kuruldu.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Eminevim 2021'in ilk çeyreğinde 1 milyar 250 milyon liralık teslimat yaptı!

Eminevim 2021 yılının ilk 3 ayında toplam 6 bin 724 teslimat gerçekleştirirken, bununla ülke ekonomisine sağlanan nakit enjeksiyonu 1 milyar 250 milyon TL şeklinde gerçekleşti.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Faizsiz Tasarruf Sistemleri Finansmanı yüzde 120 büyüdü!

Faizsiz Tasarruf Sistemleri Finansmanı sektörü 2019 yılında yüzde 120'lik büyüme yakalayarak tarihinin en yüksek performansına ulaştı.Sistemde yıllık teslimat oranları 40 bine ulaşırken, sektörün büyüklüğü de 25 milyar lira oldu.

Eminevim yaklaşık 146 bin ev teslim etti! 

İzmir Enternasyonel Fuar'ına katılan Eminevim ziyaretçilere konut alımında uyguladığı faizsiz sistem hakkında bilgi verdi. Ege Bölge Müdürü Zafer Sönmez şimdiye kadar 146 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Seba Küçükbük teslimat Haberi

Seba Küçükbük teslimat

Seba Küçükbük projesinde villalar 340 - 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde Küçükbük koyunda inşa edilecek proje 32 bin metrekare arsa alanına sahip. 

Seba Küçükbük projesinde her villanın kendine özel yüzme havuzu olacak. Toplamda 20 villadan oluşan projede teslimlerin Mayıs 2019'da gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Seba Küçükbük'te yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'lik bedel vadeyle tamamlanabiliyor. 
  


Proje konum olarak;


Gündoğan'a 3.5 kilometre, 
Türkbükü'ne 8 kilometre, 
Yalıkavak'a 10 kilometre, 
Bodrum Merkez'e 24 kilometre, 
Milas ve Bodrum Havalimanı'na ise 50 kilometre mesafede yükseliyor. 


Seba Küçükbük fiyatları 2,5 milyon dolar ile 3,5 milyon dolar arasında farklılık gösteriyor.  Projede beach, sauna, spa gibi alanlar bulunuyor. 

Adres: Gündoğan Mahallesi, Küçükbük Koyu Bodrum/Muğla


Telefon: 0532 230 98 83
Web site: http://sebakucukbuk.com.tr/
Ezgi...