29 / 03 / 2024

seba office ne zaman teslim

seba office ne zaman teslim

Index Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyan Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de hayata geçiriliyor. Ofis, restoran ve dükkanlardan oluşan proje 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Kağıthane Seba Office fiyatları!

Seba İnşaat imzası ile inşa edilen Seba Office Boulevard projesi 13 adet dükkan, 3 adet restoran ve 188 adet ofisten meydana geliyor. İşte Kağıthane Seba Office fiyatları...

Cendere Seba Ofis!

Seba İnşaat imzası ile yükselen Cendere Seba Ofis projesi 24 bin 621 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin 2017 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülüyor.

Kağıthane Seba Office nerede?

Lansmana özel indirimler yapılan Seba Office Boulevard projesi TEM Otoyolu ve E-5 gibi ana bağlantı yollarına yakın konumda yükseliyor. Peki Kağıthane Seba Office nerede?

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Seba Central'de yüzde 40'ı peşin kalanı 16 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. Peki Seba Central'de konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Central projesiyle ilgili merak edilenler... 

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Seba Gardenia'da son 2 villa! 18 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Seba Gardenia projesi İstanbul’un en güzel ve en yeşil semtlerinden olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. Projede son 2 villa kaldı. Peki Seba Gardenia'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

Emirgan Apartments by Seba fiyat! 

Emirgan Apartments by Seba projesi satışa çıktı. Seba İnşaat  tarafından hayata geçirilen projenin teslimlerinin Eylül'de yapılması hedefleniyor. Peki Emirgan Apartments by Seba fiyatları ne kadar? İşte Emirgan Apartments by Seba fiyat!

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi!

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Seba Hayat fiyatları!

Ümraniye Esenevler Mahallesi'nde inşa edilen Seba Hayat projesinde toplam 176 daire ve 24 adet ticari ünite bulunuyor. Projede teslimler 2021 yılında yapılacak. Peki Seba Hayat fiyatları ne kadar?

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Seba Küçükbük projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Seba Küçükbük ne zaman teslim?

seba office ne zaman teslim Haberi

seba office ne zaman teslim

200 milyon dolar satış değerine sahip olan Seba Office Boulevard projesi, lndex Grup ile Seba İnşaat imzasını taşıyor TÜRKIYE'nin lider bilişim teknoloji ileri grubu Index Grup, inşaat sektörünün güvenilir markası Seba İnşaat ile ofis, restoran ve dükkanlardan oluşacak Seba Office Boulevard projesini hayata geçirdi. 


Tamamen ofis... 


Tamamen ofis alanından oluşacak Seba Office Boulevard projesi Kağıthane Cendere'de, 24 bin 651 metrekarelik alan üzerinde yükselecek. 200 milyon ABD Doları satış değeri hesaplanan projede, yatay konsept öne çıkıyor. 


16 bin metrekare yeşil alan 


Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Nedim Keçeli, "16 bin metrekare yeşil alanı, ortak sosyal alanları ve tam bahçe kullanımı gibi öğeleriyle projemiz iş ile yaşam dengesini yenilikçi bir yaklaşımda buluşturacak" dedi. IndexGrup CEO'su Erol Bilecik ise şunları söyledi: "Seba Office Boulevard tam kapsamlı...