18 / 04 / 2024

şebnem dinçgörün evi

şebnem dinçgörün evi

Şebnem Dinçgör 'ün oğlu Kerim ile yaşadığı Çubuklu Vadi'deki villa, modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyona meraklı Dinçgör, keyifle yaşayacağı evin kapılarını Bursa Hakimiyet Magazin'e açtı.

Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore ediyor!

Anadoluhisarı 'nda bulunan süper lüks evinin dekorasyonundan sıkılan Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore etmeye hazırlanıyor, eşyalarını yenileyen Şebnem Dinçgör 'ün bazı parçaları İtalya'dan getirttiği söyleniyor...

Şebnem Dinçgör 4 milyon dolarlık villasının kapılarını açtı!

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinin kapılarını Instyle Home'a açtı

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Moody's Avrupa bankalarının görünümünü negatife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ekonomik büyümenin zayıflaması nedeniyle Avrupa bankalarının görünümünü "durağandan" "negatife" çevirdi.

Fitch Türk bankalarının görünümünü yükseltti!

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada 20 Türk bankasının görünümlerinin durağana yükseltildiği bildirildi.

Fitch Ratings 14 Türk bankasının görünümünü negatife çekti!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, yabancıların sahip olduğu 12 Türk bankası ve 2 kamu bankasının notunu indirdi, kredi görünümlerini negatif olarak belirledi...

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

GYO kurup halka arz planımız vardı, erteleyecek gibi görünüyoruz!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Babacan, "2019'da GYO kurup halka arz planımız vardı; yüksek faiz ve kur ortamı nedeniyle erteleyecek gibi görünüyoruz" dedi...

İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var!

İstanbul Kartal'da çöken binanın ardından açıklamalar yapan "İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var. Bunların tespitlerini yapacağız. Şu an önceliğimiz göçük altındaki vatandaşlarımızın hayatı" diye açıklama yaptı. 

Feriköy'den bakınca Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet görünürdü!

Prof. Dr. Hatemi, "Feriköy'den bakınca Topkapı Sarayı, Ayasofya, Sultanahmet bizim sokaktan görünürdü. Diğer tarafa bakınca da Balkan Harbi'nden kalan istihkamlarla Okmeydanı'na kadar açıktı. 1950-1951'de yüksek apartmanlar görüldü" dedi...

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 3. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (3.Etap ) itiraz 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 2. Etap imar planı askıda!

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (2. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Üsküdar Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgeleri 1. Etap imar planı askıda!

Üsküdar İlçesi, Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin (1. Etap) itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Osman Gürün'e ziyaret!

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

şebnem dinçgörün evi Haberi

şebnem dinçgörün evi

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi'deki villasını Bursa Hakimiyet Magazin'e anlattı;

Aile bağlarına çok önem veririm Tamamen kendi ilgilendiği evinin dekorasyonunu dört ayda tamamlamış. Evde heykel ve resim gibi sanat parçalan görmeyi sevdiğini anlatan Dinçgör, Kemal nsoy'un bir tablosunu yemek odasının duvarına, Amalfi'den aldığı balerinli çalışmayı da salondaki şömine üzerine asmış. "Benim de bir zamanlar bale yapmışlığım var. Bunu gördüğüm anda çok sevdim. Resme bakarak yürürseniz balerinin kendi etrafinda döndüğünü göreceksiniz," diye anlatıyor resmi bize. 


Salonun bir duvarını kaplayan ceviz-beyaz lake kitaplıkta Paris'ten aldığı eski kitaplar, Afrika'ya oğluyla yaptığı seyahatlerden topladığı masklar ve aile fotoğrafları dikkat çekiyor. Tarihe meraklı olduğundan eski orijinal denizci haritalarına ilgisi varmış. "Uzun seyahatlere, özellikle kışın Miami ve Malpler gibi sıcak yerlere gitmeye bayılıyorum. 


Mısır, İtalya ve Amerika en sık...