26 / 04 / 2024

Seçke İnşaat adresi

Seçke İnşaat adresi

Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, 147 bin 500 TL sermaye ile Şişli'de 9 Haziran'da açıldı.

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turquoıse Concept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bayram tarafından kuruldu.

Murat Köse, müteahhitlerle bir araya geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleri ile görüştü.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akköse Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 30 milyon 7796 bin 780 TL bedel ile Muhammed Talha Enis tarafından kuruldu. 

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seıf İnşaat Tarım Turizm Eğitim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Asad Azız tarafından kuruldu. 

Öz Seçkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Seçkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seçim Çiçek tarafından kuruldu. 

Seçke İnşaat adresi Haberi

Seçke İnşaat adresi

Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, 147 bin 500 TL sermaye ile Şişli'de 9 Haziran'da açıldı.


Seçke İnşaat Taşımacılık Temizlik Gıda Spor Hizmetleri Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center 100-102 C Blok...