29 / 03 / 2024

seçkin pirim eserleri

seçkin pirim eserleri

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Şirketin merkez nakli Küçükçekmece’de yapıldı.

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Bekler tarafından kuruldu.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Ece Seçkin reklam parasıyla villa alacak!

Son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazanan Ece Seçkin, birikimiyle uzun zamandır istediği villayı alacak.

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

seçkin pirim eserleri Haberi

seçkin pirim eserleri

İstanbul Havalimanı inşaatı sırasından ortaya çıkan atıkları sanat eserine dönüştüren ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayından yapılacak olan müzayede de satılcak. Seçkin Pirim eserleri ile ilgili Sabah Gazetesin'den Sonat Bahar'a konuştu. İşte o ropörtajın ayrıntıları...

İstanbul Havalimanı'ndan yola çıkıyoruz. İstikamet, havaalanı inşaatı süresince ortaya çıkan hafriyatın atıldığı alan. Havaalanının yaklaşık yedi kilometre uzağında... Hafriyat alanında dünyaca ünlü heykel sanatçımız Seçkin Pirim'le buluşacağız. Ve atıklardan bir sanat eseri ortaya çıkışına tanık olacağız. Seçkin Pirim, İGA Çevre ve Sürdürülebilirlik Direktörlüğü çalışmaları kapsamında Atıktan Sanata Projesi'ne gönüllü katkı sağlayan bir isim. Her fırsat bulduğunda proje için hafriyat alanına geliyor ve çalışıyor. Burada amaç, İstanbul Havalimanı Projesi inşaatı sürecinde ortaya çıkan atıkların yeniden kullanılarak değerlendirilmesi. Atık azaltımı ve atık bilincinin artırılmasına yönelik kurulan...