29 / 03 / 2024

Securitas

Securitas

Kamuoyunu yangın konusunda bilinçlendirmek için çalışmalar yürüten Securitas Türkiye, bu amaçla hazırladığı bilgilendirme kitapçığını ücretsiz olarak I phone ve de I pad kullanıcılarının kullanımına sundu.

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

Zorlu Center'ın acı günü! Murat Delioğlu vefat etti!

9 Ocak 2015 tarihinde saat 21:30'da Zorlu Center'ın yerleşim bulunmayan R2 kulesinde bir yangın meydana geldi. Çıkan yangında securitas Güvenlik Vardiya Amiri Murat Delioğlu vefat etti.

Securitas: Yangın değil, tedbir almamak felaket getirir!

Kamuoyunu yangın konusunda bilinçlendirmek için çalışmalar yürüten Securitas Türkiye, bu amaçla hazırladığı bilgilendirme kitapçığını ücretsiz olarak I phone ve de I pad kullanıcılarının kullanımına sundu.

Securitas MADEP projesi ile deprem için önlem alıyor!

Securitas MADEP projesi ile deprem için önlem alıyor. Türkiye güvenlik sektörünün bilgi lideri Securitas, olası Marmara Depremi’ne hazırlıklı olmak ve zararlarını azaltmak amacıyla MADEP Projesi’ni başlattı.

Bazı AVM'ler x-ray cihazlarını kaldırıyor bazıları hiç koymuyor!

Yeni açılan bazı AVM'lerde giriş güvenliği yok. Hatta havalimanı terminal girişlerinde de X-Ray'lerin kaldırılması gündemde. Güvenlik şirketi Securitas'ın Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, "Kalkacak çünkü gerek yok, teknoloji ve eğitimli işgücü yeterli"...

Securitas Güvenlik SMART sistemi ile hizmet kalitesini artırıyor!

Türkiye'nin lider güvenlik şirketi Securitas Türkiye tarafından geliştirilen SMART akıllı güvenlik sistemi, son teknolojiyi kullanarak güvenlik sektöründe hizmet kalitesinin ölçülebilmesini sağlıyor.

Securitas Haberi

Securitas

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, güvenli bir hayattan söz ederken yangın güvenliğinin gözardı edilmemesi gerektiğini belirtiyor.  


Securitas Türkiye İtfaiye Hizmetleri Ürün lideri Cenk Bakırtel “Yangın bir felaket değildir, yangına karşı tedbir almamak felaketi getirir. Yapılan araştırmalar yangın hasarlarını dörte üçünün konutlarda olduğunu göstermekte. Bu yangınların da çoğu ihmal ve teknik hatalardan kaynaklanmaktadır” dedi.

Uyurken/ mekanı terk ederken yapılması gerekenler;


Isıtıcıların açıksa kapatılması


Oda kapılarının kapatılması


Mum ve sigaraların yanmadığın- dan emin olunması


Üçlü prizlerde 13 amp. den fazla cihazın takılı olmaması


Buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi cihazlar


(fişte bırakılmak üzere düzenlenmemiş ) tüm elektrikli aletlerinizi fişten ,


çekilmesi


Mutfaktaki ocağın kapalı olduğunun kontrol edilmesi




Yangın Anında Kaçışınızı Planlayın


• Yangın anında neler yapacağınızı öncelikli


olarak engelliler, yaşlılar ve çocuklarla


birlikte herkesle planlayınız.


• Her oda için ayrı bir kaçış planı yapınız.


• Kaçış...