19 / 03 / 2024

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.



Güvenlik sektörünün bilgi lideri Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı. Şube Müdürü Yahya Kocaman’ın sorumluluğunda olan Securitas Kayseri Şube Ofisi, Nevşehir, Niğde, Aksaray ve Kırşehir gibi çevre şehirlerdeki operasyonlardan da sorumlu.

Securitas’ın insan, teknoloji ve bilgiyi tüm iş süreçlerinde dahil etmek hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Securitas Türkiye İç Anadolu Bölge Müdürü Deniz Odabaş, “Kayseri, bölgenin en önemli ticari merkezlerinden biri. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceğiz. Farlık bakış açımız ve hizmet anlayışımızla katma değeri yüksek hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda teknolojiyi etkin olarak kullandığımız Entegre Güvenlik Çözümlerimiz ile riski azaltıyor, maliyetlerde önemli tasarruflar sağlayabiliyoruz. “Tek Muhatap” yaklaşımıyla itfaiye hizmetleri dahil tüm iş kalemlerini Securitas altında toplayarak, müşterilerimize kesintisiz hizmet sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Kayseri Şube Ofisi’inin 24 sözleşme , 256 kişilik istihdami ile 49 farklı noktada hizmet vereceklerin belirten Odabaş, “Sektörün lideri olarak, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, endüstriyel tesisler, mobilya atölye ve fabrikaları öncelikli hedeflerimiz arasında. Ayrıca Nevşehir’deki turizm tesisleri, Niğde’deki tekstil üretim tesislerini de Securitas hizmet kalitesi ile tanıştırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.


Geri Dön