20 / 04 / 2024

Batışehir Projesi'nin satış ofisi açıldı! 15 Temmuz'da fiyatlar açıklanacak!

Batışehir Projesi'nin satış ofisi açıldı! 15 Temmuz'da fiyatlar açıklanacak!

Temmuz sonunda satışa başlanacak olan Batışehir Projesi'nin satış ofisi açıldı. Projede 15 Temmuz'a kadar kayıt yaptıranlara metrekare birim fiyatı bilgisi de verilecek. Batışehir 'de ilk etabın teslimatlarına 24 ay içinde başlanacak...



EgeYapı Group'un hayata geçireceği Batışehir Projesi, 800 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. İstanbul Avrupa Yakası 'nda inşaatına başlanacak proje; 167 dönümlük alan üzerinde yükselecek.Avrupa 'nın en büyük karma inşaat projesi olmaya hazırlanan Batışehir'de   15 binden fazla insan yaşacak ve 3 binden fazla konut yer alacak. Temmuz sonunda satışa başlanacak olan projenin satış ofisi açıldı. Projede 15 Temmuz'a kadar kayıt yaptıranlara metrekare birim fiyatı bilgisi de verilecek. İlk etapta 900 konut satışa çıkacak.

EGEYAPI Group, Emlak Pazarlama İnşaat A.şž. (EPP),  TOKİ  ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle geliştirilecek proje içerisinde 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak.

Satışına henüz başlanmayan Batışehir için ilk ayda 4 bini aşkın kişi internet ve çağrı merkezi aracılığı ile bilgi alırken; yaklaşık 1700 kişi ön kayıt yaptırdı.   Batışehir 'de ilk etabın teslimatlarına 24 ay içinde başlanacak. Proje kapsamında şuanda ön kayıt yapılıyor.

www.batisehir.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön