25 / 04 / 2024

Ege Yapı Batışehir 'in satış ofisi açıldı!

Ege Yapı Batışehir 'in satış ofisi açıldı!

EgeYapı Group, Emlak Pazarlama İnşaat A.şž., TOKİ ve Emlak Konut GYO ortaklığı ile E-5 ve TEM Otoyolu 'nun kesiştiği bölgede hayata geçirilecek olan Batışžehir Projesi 'nin satış ofisi açıldı



Yaklaşık 800 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Batışžehir, Avrupa 'nın en büyük karma inşat projesi olarak inşa edilecek. Projede 3 bin konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan yer alacak.

Batışžehir 'in yapımı tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Henüz satışa çıkmadan ilk ayda 4 bini aşkın kişi internet ve çağrı merkezi aracılığı ile bilgi alırken; yaklaşık 1700 kişi ön kayıt yaptırdı.

Temmuz ayında satışa çıkarılması düşünülen Batışžehir Projesi, 167 dönüm arazi alanı üzerinde hayat bulacak. Proje için fiyat bilgisi 15 Temmuz 'da açıklanacak. İlk olarak 900 konut satışa sunulacak.

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışžehir Projesi hakkındaki görüşlerinin şöyle dile getiriyor;

“Projenin gerçekleşeceği arsa İstanbul 'un Avrupa 'ya açılan kapısında bulunduğu için bu isimde karar kıldık. Birçok isim arasından seçtiğimiz ‘Batışehir ' bölgeye adını verebilecek, semt adı olabilecek nitelikte bir isim. ”

www.batisehir.com

444 5 343

İlgili haber için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön