19 / 04 / 2024

şehir hattı sefer

şehir hattı sefer

Şehir Hatları, Kadıköy-Kabataş-Kadıköy seferlerinde Kartal-Kadıköy metro hattında oluşan talep üzerine sabah ve akşam saatlerinde tarifeye ek seferler koydu. Karaköy-Kadıköy hattı 16.40 seferi Haydarpaşa uğramalı olarak gerçekleştirilecek.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

şehir hattı sefer Haberi

şehir hattı sefer


Şehir Hatları, Kadıköy-Kabataş-Kadıköy seferlerinde Kartal-Kadıköy metro hattında oluşan talep üzerine sabah ve akşam saatlerinde tarifeye ek seferler koydu. 


Şehir Hatları'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, kış boyunca düzenli olarak gerçekleştirilecek seferler, sabahları Kadıköy'den 2, akşamları Kabataş'tan 3 ek sefer olarak düzenlenecek. 


Buna göre, Kadıköy-Kabataş Şehir Hatları seferleri 07.40'tan itibaren 08.40'a, Kabataş-Kadıköy seferleri 18.00'den 19.00'a kadar 10'ar dakika arayla yapılacak. 


Karaköy-Kadıköy hattında 16.40 seferi de Haydarpaşa uğramalı olarak...