25 / 04 / 2024

Şehir Konakları nerede

Şehir Konakları nerede

Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konakları'ndan 'Olur Olur Bal Gibi Olur' isimli konut kampanyasının fırsatından yararlanmak mümkün.

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Başakşehir Vadişehir'de 48 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Konutları nerede?

Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Mihmandar Eyüp'te daire fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan Vadişehir projesi Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Rezidans nerede?

Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Tamamı 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki daireler 127 metrekareden başlıyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Vadişehir Başakşehir'de daire fiyatları 496 bin TL'den başlıyor. Proje 550 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Rezidans nerede?

Nursan Konakları nerede?

25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Nursan Konakları'nda toplam 172 adet konut bulunuyor. Peki, Nursan Konakları nerede?

Polatyol Eston Şehir Mahallem nerede?

Eston Şehir Mahallem'de konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 41 blok halinde yükselen proje 68 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Polatyol Eston Şehir Mahallem nerede?

Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

Dairelerin 2+1'den 6+2'ye kadar farklı tipte dizayn edildiği Bahçeşehir Atmaca Konutları 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Atmaca Bahçeşehir Rezidans nerede?

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede?

Avrupa Konutları Kayaşehir projesi nerede? Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Konutları Kayaşehir projesinin ilk etabında 603 adet daire ve 17 adet ticari birim olacak...

Eston Şehir Mahallem nerede?

Eston Şehir Mahallem nerede? Eston Şehir Mahallem İstanbul Bahçeşehir'de Polatyol Yapı imzasını taşıyor. Eston Şehir Mahallem projesinde daire ve villa tipi konutlar yer alıyor...

Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Vadişehir Konutları nerede?

Şehir Konakları nerede Haberi

Şehir Konakları nerede

Sur Yapı inşa ettiği ayrıcalıklı projelerinden bir yenisini daha Ümraniye’de hayata geçiriyor. Metrogarden konut projesi ve Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin açılması ile bölgeye değer kazandırmaya devam eden şirket, Şehir Konakları ile bölgeyi zenginleştirmeye devam ediyor.


Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konaklarında, aralarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 adet daire bulunuyor. Konak mimarisinin çağdaş yorumu ile tasarlanan proje 5 katlı bahçe konaklarıyla dikkat çekiyor. 200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları konut projesi, 4 dönümlük bahçe ve yeşil alanlarıyla doğayla iç içe yaşamak isteyenleri çağırıyor. 2 adet 5 katlı...