11 / 05 / 2024

şehir üniversitesi usulsüz arazisi

şehir üniversitesi usulsüz arazisi

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Eskişehir Günyüzü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Günyüzü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Günyüzü sosyal konut projesi...

Çorlu Belediyesi’nden halka usulsüz arsa satışı uyarısı!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, halkı usulsüz arsa satışı konusunda uyardı. Önerler, Şahpaz ve Maksutlu Mahallelerinde ortaya çıkan tacirlerin arsa niteliği taşımayan vasıfsız araziler üzerinde geçersiz çizimler yaptığı ortaya çıktı. 

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında Apartman yöneticisinin usulsüz harcaması için ne yapılır sorusuna yanıt verdi.

Apartman yöneticisinin usulsüz harcamaları için ne yapılabilir?

Apartman yöneticisi usulsüz harcama yapabilir mi? Apartman yöneticisinin usulsüz harcamaları için ne yapılabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

şehir üniversitesi usulsüz arazisi Haberi

şehir üniversitesi usulsüz arazisi

Usülsüz şekilde İstanbul Şehir Üniversitesi'ne arazi tahsis edildiği bilgisine ulaşıldı. Danıştay 13. Dairesi'nin kararı üzerine hukuki işlem başlatıldığı, İstanbul Şehir Üniversitesi'ne ait parselin mülkiyetinin Maliye Hazinesi'ne intikal ettiği, söz konusu taşınmazın bundan sonraki süreçte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün tasarrufu altında olacağı bildirildi.

Sabah'tan Kenan Kıran'ın haberine göre, Danıştay 13. Dairesi'nin, 21 Aralık 2018 tarihinde aldığı kararla söz konusu tahsisi iptal ettiği, Halkbank'ın da verdiği krediye teminat gösterilen arazinin artık İstanbul Şehir Üniversitesi'nin elinden çıktığı gerekçesiyle taraflar arası sözleşmeye uygun olarak işlem başlattığı öğrenildi.

Danıştay'ın kararı üzerine hukuki işlem başlatıldı ve parselin mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne geçti

Danıştay 13. Dairesi'nin verdiği karar sonrası hukuki işlem başlatıldığı, İstanbul Şehir Üniversitesi'ne ait parselin mülkiyetinin Maliye Hazinesi'ne intikal ettiği, ilgili taşınmazın bundan sonraki süreçte Milli Emlak Genel...