29 / 03 / 2024

Şehit Fatih Efiloğlu

Şehit Fatih Efiloğlu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen uzman çavuş Fatih Efiloğlu'nun Ordu'daki babaevinin inşaatını Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metalux Tasarım Proje Ve Üretim Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ahmet Günay, Fatih Şulekoğlu, Talha Yılmaz ve Veli Akkuş ortaklığında kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ftb Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ftb Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babaoğlu tarafından kuruldu.

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Efiloğlu tarafından kuruldu.

Ofc Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofc Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Fatih Çakaloğlu tarafından kuruldu.

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mui İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çakoğlu, Tamer Çakoğlu, Ahmet Çakoğlu, Yiğit Çakoğlu ve Hüseyin Yılmaz Çakoğlu ortaklığında kuruldu.

Şehit Fatih Efiloğlu Haberi

Şehit Fatih Efiloğlu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen uzman çavuş Fatih Efiloğlu'nun Ünye ilçesindeki babaevinin inşaatı Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak. 


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:


"Ordumuzun evladı, şehidimiz Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nu baba ocağında yüzlerce hemşehrimizle birlikte karşıladık. Şehidimizin Ünye Çınarlık Mahallesi'ndeki babaevinin inşaat halinde olduğunu görünce hemen talimat verdim. Şehit babamızdan onayı aldık. Şehidimizin babaevini biz yaptıracağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Allah razı olsun."


Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi daha önce de Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş ilçesi Salman Mahallesi'ndeki babaevini yeniden yaptırma yaptırma kararı almıştı. 


Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücreevine düzenlenen operasyonda...