19 / 04 / 2024

Şehr-i Bağcılar fiyat listesi

Şehr-i Bağcılar fiyat listesi

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar Mahmutbey Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Avrupa Konutları Bağcılar fiyat!

Avrupa Konutları Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi, 536 Parsel ve 3256 Ada 2 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

İBB'den Bağcılar'da 16 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İBB, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Bağcılar Mahallesi, 3482 ada 3 parselde yer alan arsa nitelikli iş merkezini 15 milyon 959 bin 325 TL'ye satıyor...

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Şehr-i Bağcılar fiyat listesi Haberi

Şehr-i Bağcılar fiyat listesi

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi 21 bloktan oluşuyor. Proje bin 201 daire ve 22 ticari alandan meydana geliyor.

Turyap tarafından satışa çıkarılan Şehr-i Bağcılar projesinde teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 30 dönümlük alan üzerinde yükseliyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları 417 bin 500 ile 585 bin TL arasında değişiyor. Projede 60 ay sıfır vade farkıyla ödeme fırsatı sunuluyor.

Şehr-i Bağcılar projesinin sosyal donatı alanları arasında; peyzaj, gölet, kapalı açık çok amaçlı sosyal ve sportif olanaklar, çocuk oyun alanları,  kamelyalar, seyir terasları, oturma alanları, kapalı otopark alanı bulunuyor.

Şehr-i Bağcılar iletişim:

Web: www.sehribagcilar.com
Telefon: 444 1 582
Adres: Demirkapı Mahallesi, 1665. Sk No:1, 34214...