23 / 04 / 2024

Şehrigül Konakları ne zaman teslim

Şehrigül Konakları ne zaman teslim

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018 daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Silivri'de Kiptaş 1 konutları arkasında yükselen projede teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılacak. 

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Hisseli tapu, gayrimenkulün birden çok kişi tarafından ortaklaşa sahip olunduğu hallerde kullanılan bir tapu türü olarak bilinir. Peki hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Tahliye taahhütnamesi geçersiz sayılırsa ne olur?

Tahliye taahhütnamesi, gayrimenkul alanında yapılan sözleşmelerden biridir. Bu sözleşmenin geçerli ve geçersiz olduğu bazı durumlar vardır. Peki tahliye taahhütnamesi geçersiz sayılırsa ne olur ve hangi durumlarda geçersiz sayılır? İşte tahliye taahhütnamesi ile ilgili ayrıntılar...

Peugeot 208, 308, 408 ve 508 Eylül fiyatları ne kadar? Güncel rakamlar tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Fransız otomotiv üreticisi Peugeot, Eylül 2023 yeni fiyat listesini tek tek açıkladı. Peki Peugeot 208, 308, 408 ve 508 Eylül fiyatları ne kadar oldu? İşte Peugeot 6 Eylül fiyat listesi...

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününü yükselişle kapattı. Bankalararası piyasalarda dolar/TL kuru 29,60 TL seviyesinden işlem gördü. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Haziran piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Banka resmen yıl sonundaki dolar beklentisini açıkladı. Buna göre dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak. Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti! Hemen bakın

1 doların yıl sonunda ne kadar olacağı resmen açıklandı. Peki 1 dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Bu rakamı duyanın adeta aklı başından gitti. Hemen bakın!

Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı denince akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Renault Clio'da 0.99 faiz fırsatını kaçırmayın! Clio'nun yeni yıl fiyatları ne kadar? 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Renault Clio'da yeni yıla özel 50 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Clio'nun yeni yıl fiyatları ne kadar? Clio bu ay kaç lira? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kirada 5 yıl dolunca ne olur? Ev sahibi kaç yıl sonra evden çıkarabilir? İşte detaylar!

Kiracılar ve ev sahipleri arasında birtakım sorunlar yaşanabilir. Sorun yaşamayan kiracı ve ev sahipleri de vardır. Bu durumda, “Kirada 5 yıl dolunca ne olur” sorusu da sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Merkez Bankası resmen duyurdu, gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Doların yıl sonunda ulaşacağı rakamı Merkez Bankası resmen açıkladı. Dolar yıl sonunda ne kadar olacak? Gören buz kesti! Doları olan şimdi baksın! 

Şehrigül Konakları ne zaman teslim Haberi

Şehrigül Konakları ne zaman teslim

Soydaş Üreden İnşaat tarafından hayata geçirilen Şehrigül Konakları 152 daire ve 6 ticari üniteden meydana geliyor. 3+1 daireler 200 ile 218 metrekare arasında değişiyor.  
 


Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018!

Şehrigül Konakları fiyat listesi 152 metrekare 3+1'lerde 560 bin liradan, 172 metrekare 3+1'lerde 600 bin TL'den başlıyor. 

Proje alanı 35 bin 790 metrekare olan Şehrigül Konakları'nda toplamda 5 blok yer alıyor. Projenin 6 bin 300 metrekarelik kısmı yeşil alan olarak planlanıyor.


Birçok imkanın yer aldığı Şehrigül Konakları'nda her daireye otopark, deniz manzaralı daireler, 24 saat kameralı güvenlik, havuz, sauna, buhar odası, masa tenisi, dinlenme alanı, bay-bayan ayrı olmak üzere 2 adet kapalı yüzme havuzu, geniş balkonlar, akıllı ev sistemi alt yapısı, 2 adet SPA merkezi ve fitness bulunuyor. 


Henüz...