24 / 04 / 2024

şehrizar üsküdar fiyatlar

şehrizar üsküdar fiyatlar

Lansman fiyatlarıyla konut satışlarının devam ettiği Şehrizar Üsküdar Konutları projesinde teslimler Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Üsküdar Belediyesi 40 adet konut satacak! Konut fiyatları tek tek belli oldu!

İstanbul ili, Üsküdar Belediye Başkanlığı’na ait 40 adet konut satışa çıkarıldı. Açık artırma ile satılacak konutların ihalesi 9 Kasım’da yapılacak.

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi 2 adet dükkanı satıyor! İhalesi 28 Eylül'de! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan dükkanların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları!

Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. Peki Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyatları ne kadar? İşte Nevbahar Üsküdar Şehir Terasları fiyat listesi...

Nevbahar Üsküdar fiyatları!

Nevbahar Üsküdar fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 1.2 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!

Kalyon Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yatırımını Üsküdar'da hayata geçiriyor. Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1.2 milyon TL'den başlıyor...

Nevbahar Üsküdar satış ofisi!

Üsküdar sahile 700 metre uzaklıkta yer alan Nevbahar Üsküdar'da fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Projede 0.99 faiz oranı ile vade yapılabiliyor...

Üsküdar‘da ortalama konut fiyatları 727 bin TL! 

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa Üsküdar‘da ortalama konut fiyatını ve geri dönüş süresini açıkladı. Verilere göre Üsküdar'da konut fiyatları ortalama 727 bin TL.

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut fiyatlarını ne kadar artırdı?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı üzerinde bulunan 16 istasyonun çevresindeki gayrimenkul fiyatları ne kadar arttı?

Üsküdar'da emlak fiyatları arttı!

Anadolu yakasının tarihi semti Üsküdar'da emlak fiyatları, inşaatı devam eden Çamlıca Camisi ve raylı sistem projeleriyle birlikte arttı. Fiyatların inşaatların tamamlanmasıyla yaklaşık yüzde 40 oranında daha artması bekleniyor.

şehrizar üsküdar fiyatlar Haberi

şehrizar üsküdar fiyatlar

Üsküdar Altunizade'de inşa edilen Şehrizar Üsküdar Konutları projesinde 208 konut yer alıyor. Gap İnşaat'ın Emlak Konut GYO ile birlikte hayata geçirdiği Şehrizar Konakları projesi Han Tümertekin, Nevzat Sayın, İhsan Bilgin ve Sinan Kafadar tarafından tasarlandı.


Şehrizar Konakları taban oturumu 300 metrekare olan 38 adet konak şeklinde tasarlanmış bloktan oluşuyor. Projenin arsa alanı 49 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Projede dairelerin büyüklükleri 180 metrekareden başlıyor, 626 metrekareye kadar yükseliyor. 


Şehrizar Konakları'nda lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. 3 ila 8 odalı dairelerden oluşan projede fiyatlar 1 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Projedeki en yüksek fiyat 3 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. Projeden ev almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar.


0216 557 90 10

http://www.sehrizar.net

Sinem...