26 / 04 / 2024

Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi

Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi

Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi, Barış Bakırhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 350 Sokak, Şelale Plaza'da kuruldu.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Artı Bir Yapı Tasarım Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de Kısmet Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

İhtiyacımız planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma!

AFAD Başkanı Güllüoğlu, "Afet yönetimi açısından başarılı bir örnek var. Umarım bu heyelanlar tekrarlanmaz ancak planlı ve mühendislik hizmeti almış bir yapılaşma bizim ihtiyacımız." dedi...

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Bir Yapı Hafriyat Tekstil Ve Reklam Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Yapı Hafriyat Tekstil Ve Reklam Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar  Memircik tarafından kuruldu.

AKM tamamlandığında, ikonik bir yapı olacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya 100 günlük icraat programını değerlendirdi. Bağlıkaya, "AKM tamamlandığında, ikonik bir yapı olacak" dedi. 

İzmit'teki harabe yapı yıkıldı!

Şimdiye kadar kentin dört bir yanında 500 den fazla harabe, kullanılmayan yapıyı yıkan İzmit Belediyesi, bir yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Yapı kayıt belgesi başvuru işlemleri!

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılar Yapı Kayıt Belgesi düzenlenebiliyor. Peki, bir yapıya yapı kayıt belgesi nasıl alınır? Yapı kayıt belgesi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kullanma İzin Belgesi harçları 2018!

İnşa çalışmaları sona eren bir yapının kullanılabilmesi için yapı kullanma izin belgesinin alınması gerekiyor. Peki, bu belge ne kadara mal oluyor? Yapı Kullanma İzin Belgesi harçları 2018 ne kadar?

Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi Haberi

Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi

Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi, Barış Bakırhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Şehzade Bir Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenyurt, İnönü Mahallesi, 350 Sokak, Şelale Plaza Sitesi,...