26 / 04 / 2024

Şeker Piliç bandırma

Şeker Piliç bandırma

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Bandırma'da 30.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Balıkesir Bandırma İlçesi Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait çiflik vasıflı gayrimenkul 30 milyon 110 bin 74 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 30.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi,Ömerköy mahallesi, 1572 parsel nolu, Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 30 milyon 231 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi!

Balıkesir Bandırma Edincik 2.Etap sözleşme imzalama dönemi bugün itibariyle başlıyor. Sözleşme 15 Şubat'ta çekilmiş olan 33 adet yedek konut alıcısı olarak belirlenenler için gerçekleşecek.

Bandırma'da konut satışı istenilen oranda değil!

Ticaret Odası 4, Meslek Komitesi Bandırma'da yaşanan konut sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. Meslek Komitesi Üyesi Selim Cem Candemir konut satışlarının istenilen oranda olmadığını dile getirdi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Bandırma Belediyesi, kentin eksiklerini tamamlamaya ve sorunlarını çözmeye tüm ekipleriyle ve tüm imkanlarıyla devam ediyor. Yapımı için esnaftan tek kuruş alınmadan yapılan Kapalı Pazar Yeri projesi yapımı hız kesmeden sürdürülüyor.

15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu!

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta kura satışları bugün saat 11.00'de gerçekleşti. İşte 15 Şubat TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik kura sonucu...

Şeker Piliç bandırma Haberi

Şeker Piliç bandırma

Türkiye'min en büyük beyaz et üreticilerinden olan Şeker Piliç'in Şubat 2015'te iflasına karar verilmişti. Şirketin, şimdi de Bandırma'daki tesisisi icradan satılıyor.

Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL. Dev üretim tesisi daha önce 30 milyon TL bedelle satılığa çıkarılmış ancak alıcı çıkmamıştı.

Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılacak tesis için satış bedeli öncekinin yarı fiyatında. Açık artırma usulüyle satılacak tesisin ihalesi 27 Temmuz günü gerçekleşecek. 

İlk ihalede alıcı çıkmaması halinde, icradan satış ihalesi 3 Eylül'de ikinci kez yapılacak. İcradan satışlar belirlenen bedelin yüzde 50’si üzerinden satışa...