19 / 04 / 2024

şekerbank yeni genel müdürlük binası

şekerbank yeni genel müdürlük binası

Şekerbank'ın Metrocity'deki genel müdürlük birimleri taşınacak. Şekerbank, yeni genel müdürlük binasına bir an önce taşınmak için, Zincirlikuyu'daki Metrocity'de müdürlük ofisi olarak kullanılan tüm ofislerini satışa çıkardı.

Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO Genel Müdürü oldu! 

Kuzugrup GYO'nun Genel Müdürü değişti. Cenk Cerrah, Kuzugrup GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu. 

Dilek Çopur, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Koray GYO bünyesinde Genel Müdürlük görevi yerine getiren Vehbi Ergin Öztürk'ün 17 Ekim 2023 tarihinde ilettiği istifa dilekçesi kabul edildi ve Dilek Çopur yeni Genel Müdür olarak atandı. 

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Gökhan Özer, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla, istifa ederek görevinden ayrıldı. Şirket, Genel Müdürlük görevine yeni bir isim atadı. Peki görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine hangi isim göreve getirildi? İşte Pera GYO'nun yeni genel müdürü...

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Tahsin Uçardağ, Trend GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Trend GYO'nun boşalan genel müdürlüğü görevine vekalet etmek üzere Tahsin Uçardağ atandı. Bu atama sonrası şirketin temsil ve ilzamı değişti. 

Akiş GYO'nun genel kurul kararlarının iptali davasında yeni gelişme!

Akiş GYO'nun 2013 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

şekerbank yeni genel müdürlük binası Haberi

şekerbank yeni genel müdürlük binası


Şekerbank T.A.Ş., Metrocity'de müdürlük ofisleri olarak kullanılan A bloktaki ofislerini satışa çıkardı. Şekerbank, yeni genel müdürlük binasına taşınmaya yakın, Metrocity'deki ofisleri satıyor.


Metrocity A blok'taki brüt 720 metrekare alana sahip 2, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ve 14. katlar yeni binasına taşınacak olması nedeniyle satılıyor. Ofislerin satışları tercihen blok ya da kat kat teklif alma usulüyle yapılacak.


Pazarlaması DTZ Pamir & Soyuer tarafından yapılan ofisler için 10 Nisan 2015 tarihine kadar teklifler toplanacak.



Şekerbank Nisan'da yeni binasında


Şekerbank, Metrocity'deki tüm birimleri Nisan ayı içerisinde 4. Levent'teki yeni binasına taşımayı hedefliyor. Loft Mimarlık imzasını taşıyan yeni bina 25 katlı ve Şekerbank'a özel olacak. 




Tel: 0212 231 55 30

Web: