24 / 04 / 2024

Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat iletişim

Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat iletişim

Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kopuz tarafından kuruldu. 

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studiomel Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Julide Akca tarafından kuruldu.

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Uslu tarafından kuruldu.

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyol Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile MEtin Günyol tarafından kuruldu.

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tüylü tarafından kuruldu!

Aykara Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykara Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancektepe'de Medet Başkara tarafından kuruldu.

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Dada Concept Mimarlık Dekorasyon İnşaat Mobilya Sanayi Ve Limited Şirketi Beykoz'da Görkem Bekar tarafından kuruldu.

Atakent Mimarlık Yapı Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakent Mimarlık Yapı Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pimo-Dek Proje İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 310 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Hamulu ve Filiz Hamulu ortaklığında açıldı.

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  800 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salmanı ve Fereshteh Eslahı tarafından kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat iletişim Haberi

Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat iletişim

Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kopuz tarafından kuruldu. 


Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları,yemek odaları, genç odası,banyo ve tuvalet mobilyaları, koltuk, oturma grupları, vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak.Şirket amaç ve konusu ile ilgili olarak ev,işyeri ve bilumum ticarethanelerin dekorasyon ve tasarım hizmetlerini yapmak ve yaptırmak.....

Sekiz Mobilya Dekorasyon İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Pınartepe Mah.Avrupa Cd.N.63...