20 / 04 / 2024

Selahattin Gürkan Malatya okul açıklaması

Selahattin Gürkan Malatya okul açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

SON DAKİKA! Malatya’da deprem!

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen hâlâ deprem bölgesinde depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya’da 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Malatya'da 3.5 büyüklüğünde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından resmi olarak açıklanan son dakika verilerine göre, Malatya Yeşilyurt'ta 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte AFAD tarafından yayımlanan son depremler listesi...

Malatya'da 3.6'lık deprem! SON DAKİKA! Deprem bölgesi yine sallandı! 

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre, Malatya'da saat 13:34'te 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. SON DAKİKA...

SON DAKİKA Deprem oldu! Malatya'da korkutan deprem !

Son dakika gelen bilgilere göre, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 08.35'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! Malatya’da yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan son verilere göre, son günlerde Malatya’da sıklıkla meydana gelen artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgilere göre, saat 17.59’da Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yerin 7 km derinliğinde 2.9 şiddetinde deprem oldu.

Malatya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberine göre Malatya'da çevre illerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin kaç şiddetinde olduğu henüz bilinmiyor.

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

AFAD paylaştı: Malatya'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Malatya'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. İşte detaylar...

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Selahattin Gürkan Malatya okul açıklaması Haberi

Selahattin Gürkan Malatya okul açıklaması

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüşmesini kaleme aldı. 

İşte Vahap Munyar'ın 'Yatırım rekortmeni olduk, bunu Cumhurbaşkanımız grup toplantısında duyurdu' başlıklı yazısı...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 31 Mart 2019 seçimleri sonrası göreve başladığında ilk Meclis toplantısında mali durumu ortaya koydu:

- Belediyemizin 1.8 milyar lira borcu var.

Gürkan, borcun büyüklüğünü özel sohbetlerde şöyle örnekledi:

- Personel maaşını bile borçla ödememiz gereken bir durumdayız.

Gürkan, konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bulunduğu toplantılarda da dile getirdi. Erdoğan, bunun üzerine Gürkan’ı Halkbank, Vakıfbank genel müdürleri ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a yönlendirdi:

- Borçlarınızın yeniden yapılandırılması konusunda size yol gösterirler.

Gürkan, Malatya’daki banka şube müdürlerini belediyede topladı, şu mesajı verdi:

-...