18 / 04 / 2024

Selçuk Uçar kimdir

Selçuk Uçar kimdir

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

Güvenli yapılar için kaliteli beton kullanımı şart!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” güvenli yapılar için KGS denetiminden geçmiş kaliteli betonun kullanılmasının bir ön şart olduğu vurgulandı.

Çipli Beton uygulaması ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konulu seminerler düzenliyor. 

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Dolar 42 TL'ye çıkacak! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar tahmini!

Yıl sonu dolar beklentisi dudak uçuklattı! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer  resmen açıkladı. Bu rakama gelirse fiyatlar uçar... İşte ayrıntılar...

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Selçuk Geçer iki hafta sonrasını işaret etti! Dolar sert uçacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, elinde Doları olanları çok net bir şekilde iki hafta sonrasını beklemeleri için uyardı. Türkiye’de birçok yatırımcı doların hangi seyirde ilerleyeceğini merak ediyor. Selçuk Geçer konuyla ilgili çok önemli yorumlarda bulunarak kritik tarihi açıkladı.

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak!

Doların füze gibi uçacağı tarih belli oldu! Selçuk Geçer rakamları peş peşe açıkladı! Elinde dolar olanlar pusuya yattı!

Dolar/TL kurunda dalgalanmalar devam ederken yatırımcılar umutla doların yükseleceği zamanı bekliyor. Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi uçacağı tarihi açıklayarak rakamları peş peşe açıkladı. Elinde dolar olanlar pusuya yattı!

Asgari ücret 13 bin 200 lira! Bomba dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den ''helal olsun'' açıklaması!

Yapmış olduğu bomba dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu sefer asgari ücret yorumu geldi.  Asgari ücret için 13 bin 200 lira talep edilmesine karşılık ''helal olsun'' diyerek yanıt verdi. 

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.

'Dananın kuyruğu kopacak' diyen Selçuk Geçer'in dolar tahmini şok etti!

Deneyimli ekonomist Selçuk Geçer'den dolarda yıl sonu için 28 TL tahmini geldi.

Selçuk Uçar kimdir Haberi

Selçuk Uçar kimdir

Kurulduğu  1988 yılından beri Türkiye’de kaliteli betonun üretilip kullanılması için önemli çalışmalar yapan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), bu amaçla çok sayıda etkinlik düzenledi. Bu etkinliklerden biri de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konulu seminer. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde periyodik olarak gerçekleştirilen bu seminerler müteahhitler, mimarlar, mühendisler başta olmak üzere beton kullanıcılarına hitap ediyor. Bunun yanı sıra seminer, betonla ilgili kamu idarelerinin yetkililerine, yapı denetim kuruluşu temsilcilerine ve beton üreticilerine betonun doğru uygulamalarının anlatılması hedefleniyor

Seminerde konuşan THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün canlanması için önceki yıllarda pek çok sektör için hazırlanmış olan strateji belgesinin bir benzerinin inşaat sektörü için de kapsamlı ve geniş katılımlı olarak hazırlanmasını talep ettiklerini söyledi.

THBB’nin 2017 yılında başlattığı seminerler...