26 / 04 / 2024

Selective Blue Projesi

Selective Blue Projesi

Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede ön talep fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor..

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue'da adalar manzaralı daireler için ön talep toplanıyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep avantajı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Blue: Hayata yeni bir adım her yere bir adım!

Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu Selective Blue'da her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün.

Selective Blue: Lüks sahilde fırsata dönüşüyor!

Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul – Ankara Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün.

Selective Blue Kartal projesi başlıyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat Ortaklığı'nın projesi Selective Blue için ön talep süreci başladı. Selective Blue Evleri, İstanbul Kartal sahilinde inşa edilecek...

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

MyWay Wins Blue fiyat!

Topraktan satış dönemi başlayan MyWay Wins Blue projesi 800 adet daireden meydana geliyor.  MyWay Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 

Çiğli Myway Wins Blue satışta! 169 bin TL'ye!

Çiğli Myway Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 5 bin metrekarelik kısmı yeşil alanlardan oluşan MyWay Wins Blue projesi

Blue Lake Projesi Günsan’ın Modüler Inox serisi ile aydınlanacak!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

Bilyapı İnşaat'tan Blue Sea Gürpınar projesi geliyor!

Beylikdüzü ilçesi Gürpınar Mahallesi'inde inşa edilen Blue Sea Gürpınar projesi Bilyapı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje 10 blok şeklinde inşa ediliyor.

14 soruda Blue Lake projesi!

Blue Lake projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar yer alıyor. arsa alanı 38 dönüm olan projede fiyatlar 198 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İşte 14 soruda Blue Lake projesi...

Selective Blue'da 550 bin liraya! Yüzde 20 kar fırsatı!

Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede ön talep fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor..

Selective Blue'da yüzde 20 kar avantajı!

Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede ön talep fiyatları 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Arte Blue Ankara fiyatları 325 bin TL'den başlıyor!

Arte Blue projesinde 2+1 daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Ankara Çayyolu'nda yükselen Arte Blue projesi Mayıs 2019'da tamamlanacak...

Selective Blue Kartal'da 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Selective Blue Projesi Haberi

Selective Blue Projesi

Selective Blue hakkında detaylı bilgi için tıklayın



Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. 550 bin liradan başlayan ön talep fiyatlarıyla, 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri sunan proje, göz alıcı mimarisiyle de Kartal’ın yeni başyapıtı.


Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından, Kartal sahilinde inşa edilen  Selective Blue  projesinde ön talep dönemi devam ediyor. Ön talep süreci ve %20 fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenler için, 550 bin liradan başlayan, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daireden...