24 / 04 / 2024

Selective Port iletişim

Selective Port iletişim

13.141 metrekare alan üzerinde yer alan Selective Port’ta toplam 320 daire bulunuyor. %72’lik açık alana sahip proje, kaliteden lükse, doğadan konfora, eğlenceden spora kadar her şeyi bir arada sunuyor.

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Selective Port'ta 462 bin 700 TL'ye 3+1! 3 bin 432 lira taksitlerle!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Selective Port projesinde sadece 3 bin 432 lira taksitlerle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 3+1 daireler 462 bin 270 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Selective Port'ta 2 bin 850 lira düşük taksit imkanı!

Alper İnşaat tarafından, Pendik Ankara Caddesi’nde hayata geçirilen ve satışların büyük kısmı tamamlanmış olan Selective Port projesinde başlatılan kampanya ile sadece 2 bin 850 lira peşinat vererek ev sahibi olmak mümkün.

Selective Port Pendik daire fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul 'un Pendik ilçesinde yükseliyor. Selective Port Pendik daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.

Selective Port Evleri fiyat!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan projede daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Selective Port Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port adres bilgileri!

Toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükselen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. Pendik Selective Port adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Pendik ilçesinde yükseliyor.

Pendik Selective Port iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Pendik Selective Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Pendik Selective Port güncel fiyat listesi!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Pendik Selective Port güncel fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port daire fiyatları!

Toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipleri 1+1' den 4+1'e kadar değişiyor. Pendik Selective Port daire fiyatları 135 bin TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port adres!

Pendik Selective Port adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Selective Port Pendik nerede?

1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire tipi seçeneklerinden oluşan Selective Port Pendik'te ön satış süreci ve avantajlı fiyatlandırma fırsatı devam ediyor. Peki Selective Port Pendik nerede?

Selective Port teslimleri Kasım 2016'da!

Lansmana özel indirim imkanları sunan Selective Port projesi Pendik Ankara Caddesi ’nde inşa ediliyor. Selective Port ön talep satışları 31 Aralık tarihine kadar devam ediyor.

Selective Port’ta ön talep satışları başladı! 123 bin TL'ye!

Alper İnşaat’ın Pendik Ankara Caddesi’nde yükselen yeni projesi Selective Port’ta 31 Aralık’a kadar sürecek olan ön talep satışları başladı. Projede 1+1 dairelerin peşin fiyatı 123 bin liradan başlıyor.

Selective Port satış ofisi nerede?

Selecive Port projesi, Alper İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı projede 320 adet daire bulunuyor. Peki Selective Port satış ofisi nerede?

Babacan Port Royal iletişim bilgisi!

Babacan Port Royal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana gelen proje Babacan Yapı imzasını taşıyor.

Tuzla Port Evleri iletişim!

Tuzla Port Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. TRC İnşaat'ın projesi Tuzla Port Evleri'nde konut satışları bu ayın sonunda başlayacak...

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Babacan Port Royal iletişim!

Babacan Port Royal iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de hayata geçirilecek proje 4 bloktan oluşuyor.

Selective Port Pendik iletişim bilgileri!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Selective Port Pendik iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Pendik Selective Port iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Pendik Selective Port iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 11 89 olarak belirlendi.

Port Life Tuzla Evleri iletişim!

Kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabilen proje Özdemir Grup imzası ile yükseliyor. Port Life Tuzla Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 56 90 olarak belirlendi.

Port Kazıklı iletişim bilgileri!

Port Kazıklı iletişim bilgilerine göre 0242 227 49 90 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 334 adet daire bulunuyor.

Selective Dolphin Kartal iletişim!

Alper İnşaat'ın yeni projesi olan Selective Dolphin projesinde ön talepler telefonda alınıyor. Kartal'daki projede çalışmalar ise devam ediyor. İşte Selective Dolphin Kartal iletişim bilgileri...

Ahm Port City iletişim bilgileri!

Ahm İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahm Port City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Ahm Port City iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Selective Port satış ofisi iletişim!

13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Selective Port projesi Pendik'te yükseliyor. Selective Port satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pendik Selective Port iletişim!

Pendik Selective Port iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Daire fiyatları 157 bin TL'den başlayan Selective Port Pendik 13 bin 141 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Selective Port Pendik iletişim!

Selective Port Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satış sürecinin devam ettiği projede toplan 320 tane daire yer alıyor. Proje Alper İnşaat imzası ile yükseliyor.

Selective Port iletişim Haberi

Selective Port iletişim


Selective Port hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.


Alper İnşaat tarafından, Pendik  Ankara  Caddesi’nde hayata geçirilen ve satışların büyük kısmı tamamlanmış olan  Selective Port  projesinde başlatılan kampanya ile sadece 2 bin 850 lira peşinat vererek bahçeli ev sahibi olmak mümkün. Kampanya kapsamında, 2016 yılı boyunca 2+1 bahçeli daireler için her ay sadece 2 bin 850 lira düşük taksit imkanı sunulan proje için  Alper İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ünsal, “Hem iyi bir yatırım, hem yaşam standartlarını yükseltecek bir hayatı hedefleyenlerin Selective Port’un sınırlı sayıdaki bahçeli dairelerinden birine sahip olmak...