25 / 04 / 2024

selenium ataköy nerede

selenium ataköy nerede

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Selenium Ataköy'de son daireler!

Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire alıcısını bekliyor. Proje toplam 321 daireden meydana geliyor.

Selenium Ataköy ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandıran projesi Selenium Ataköy, estetik dış ve iç mimari tasarımı ile ev sahiplerine özledikleri kaliteli ve ferah bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Selenium, farklı mimari tasarımıyla Ataköy'de yükseliyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy, eliptik mimari tasarımı sayesinde dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş mekân algısı vererek yatırımcılarına ferah bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Selenium Ataköy projesinde dairelerin yüzde 85'i satıldı!

AŞÇIOĞLU’NUN, İstanbul Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire kaldı. Bugüne kadar yüzde 85’i satılan ve 15 ay sonra teslim edilecek.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Selenium Ataköy’deki son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor. Selenium Ataköy projesi; ihtiyaca uygun daire tipleri, sahip olduğu sosyal imkânları ve avantajlı lokasyonu ile şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Selenium Ataköy'de son daireler satışta!

Aşçıoğlu projesi Selenium Ataköy, satışa çıktığı tarihten bu yana yüzde 75 satış oranına ulaştı. Projede son dairelerin satış süreci devam ediyor.

Aşçıoğlu İnşaat Sarıyer'de konut, Levent'de ofis projesi inşa edecek!

Ataköy'de yaptığı Selenium projesinde yüksek satış grafiğini yakalayan Aşçıoğlu grubu, projenin üç parsel yanına 80 milyon dolarlık yatırımla yeni Selenium'u hayata geçirmek için hazırlanıyor.

Selenium Ataköy ulaşım!

72 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Selenium Ataköy ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Ataköy bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. Proje, 3 bloktan meydana geliyor..

Selenium Ataköy nerede yükseliyor?

Banka kredisi ile konut sahibi olunan Selenium Ataköy nerede yükseliyor sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Ataköy bölgesi cevabı veriliyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan projede konut satışlarına devam ediliyor...

Selenium Ataköy projesinde indirim fırsatı!

Zöet ses ve görüntü sistemleri ile Aşçıoğlıı Grup arasında sağlanan iş birliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak. Selenium Ataköy Projesi, özel ürünler ve fırsatlarla alıcılarını bekliyor.

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Aşçıoğlu Grubu'na Ataköy'den yoğun talep!

Aşçıoğlu Grubu'na Ataköy'den yoğun talep geliyor. İstanbul’un merkezi lokasyonlarında gayrimenkul projeleri gerçekleştiren Aşçıoğlu Grubu, Ataköy’de hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesinin kalitesiyle, bölgede yer alan potansiyeli doldurmaya aday.

Selenium Ataköy'de metrekare birim fiyatı 7 bin 500 lira!

Aşçıoğlu İnşaat'ın, Bakırköy'ün Ataşehir muhitinde E-5'e nazır arazi üzerinde inşa etmeye başladığı Selenium Ataköy projesi ilk günden büyük ilgi gördü. ön satışlarla birlikte 100 dairenin sahiplerini bulduğu proje, 15'er katlı 3 bloktan oluşuyor...

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Selenium Ataköy'de teslimler başladı!

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Selenium Ataköy'de sosyal alanlar dikkat çekiyor!

Selenium Ataköy'de 227m² ile 281m² arasında değişen büyüklükteki 3+1 daireler, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

selenium ataköy nerede Haberi

selenium ataköy nerede

Selenium Ataköy projesi 74 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Konutlarının alanları ise 89 metrekare ile 281 metrekare arasında değişiyor. 

Aşçıoğlu İnşaat tarafından Ataköy E-5 üzeri Bakırköy'de yükselen proje Ataköy Marina ve Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Selenium Ataköy projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Projede Türk hamamı, spa, sauna, buhar odası, cep sineması, 7/24 Güvenlik, resepsiyon, concierge servisi, vale park, yağmur suyu filtreleme ve depolama sistemi, kapalı otopark içerisinde elektrikli araçlar için şarj istasyonu gibi sosyal olanaklar mevcut.
 
Fiyatların 990 bin TL'den başladığı Selenium Ataköy'de çok amaçlı spor salonu, squash salonu, pilates stüdyosuyla misafirlerini bekliyor. 

Adres: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL


Tel: 0(212) 661 01 16
Web: http://www.seleniumatakoy.com/
Ezgi...