19 / 04 / 2024

Selenium Ataköy satış fiyatları

Selenium Ataköy satış fiyatları

Banka kredisi ile konut sahibi olunan Selenium Ataköy satış ofisi adresi şu şekilde: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL. Projede ; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

Selenium Ataköy projesinin yüzde 60'ı satıldı!

Zöet ses ve görüntü sistemleri ile Aşçıoğlu Grubun Selenium Ataköy projesinde sağladıkları işbirliği, Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları sunacak. Selenium Ataköy Projesi, özel ürünler ve fırsatlarla alıcılarını bekliyor.

Selenium Ataköy projesinin yüzde 55'i 3 ayda satıldı!

Selenium Ataköy'e Ataköylülerden yoğun talep var. Nisanda satışa sunulan projenin yüzde 55'i 3 ayda satıldı. Firmanın yeni projeler geliştirmek üzere birçok yatırımcı ile kat karşılığı anlaşmak üzere masaya oturduğu belirtildi.

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Nef Ataköy satılık ev!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği sunan Nef Ataköy satılık ev fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projenin teslimlerinin Mayıs ayında yapılması hedefleniyor...

Nef Ataköy satış fiyatları 2017!

Nef Ataköy satış fiyatları 822 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nef Ataköy projesinde teslimler bu yıl Mayıs ayında yapılıyor...

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Nivo Ataköy satış fiyatları!

Nivo Ataköy satış fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Cathay İnşaat projesi Nivo Ataköy'de teslimler 2019 yılında yapılacak...

Selenium Ataköy satış fiyatları Haberi

Selenium Ataköy satış fiyatları

Toplam 72 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Selenium Ataköy satış ofisi projenin hemen yanında yükseliyor. Projede yer alan daireler 90 metrekare ile 300 metrekare arasında alanlara sahip. 


İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Ataköy'de- E-5 Otoyolu üzerinde konumlanan Selenium Ataköy Konutları'nda yer alan daireler 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. 


3 bloktan meydana gelen Selenium Ataköy Rezidans projesinde; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 



Konutların satışlarına devam edilen Bakırköy Selenium Ataköy Konutları'nda; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Banka kredisi ile konut...