25 / 04 / 2024

selenium ataköy teslim tarihi

selenium ataköy teslim tarihi

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor.

Selenium Ataköy projesinde metrekaresi 6 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla!

Selenium Ataköy'de ki satış grafiği sonrası, çok sayıda yatırımcıyla kat karşılığı masaya oturuldu. Selenium Ataköy'e Ataköylülerden yoğun talep var. Nisanda satışa sunulan projenin yüzde 55'i 3 ayda satıldı.

Selenium Ataköy adres!

İstanbul Avrupa Yakasında 3 blok halinde inşa edilen Selenium Ataköy adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Selenium Ataköy projesinin tanıtım filmi yayınlandı! Metrekaresi 6.300 TL'ye!

Selenium Ataköy projesi kapsamında tanıtım videosu yayınlandı. Ataköy Marina'ya ve Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede inşa edilen projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 6.300 TL'den başlıyor

Selenium Ataköy'de daire fiyatları 520 bin liradan başlıyor!

Toplamda 3 blok ve her blokta 107 dairenin yer alacağı Aşçıoğlu Grubu'nun yeni projesi Selenium Ataköy'de yeni blok, planlanan tarihten önce satışa çıktı. Projenin anahtar teslimi 2016 yılında olacak...

Selenium Ataköy projesinde yeni blok satışa çıktı!

Selenium Ataköy projesinde yoğun talep sebebiyle yeni blok satışa çıktı. Aşçıoğlu Selenium Ataköy projesi kapsamında yeni blokta yer alan dairelerin fiyatları 598 bin TL'den başlıyor

Selenium Ataköy'de metrekaresi 4 bin dolara!

Selenium Ataköy, Selenium standartlarında yapı kalitesini ve tüm sosyal olanakları sağlayacak kompleks bir residence projesi olarak tanıtılıyor. E-5e cepheli ve havaalanına 5 dakika mesafede bir arsada yükselecek olan Selenium Ataköy, 2 kuleden meydana ge

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Selenium Ataköy'de 990 bin TL'ye!

Selenium Ataköy'de mobilyalı 1+1 sıfır daireler alıcısını bekliyor. Satış bedeli 990 bin TL olan projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde daireler yer alıyor.

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Ataköy Selenium Retro’da teslime son 20 daire!

Aşçıoğlu İnşaat'ın İstanbul Ataköy’de Haziran'da teslim etmeye hazırlandığı projesi Selenium Retro’da son 20 daire, 48 ay yüzde 0 faiz veya 120 aya kadar yüzde 0,49 faiz fırsatıyla sakinlerini bekliyor.

Selenium Ataköy’de yaşam başladı!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de alışılagelmişin dışında ikonik bir mimariyle inşa ettiği projesi Selenium Ataköy’de daire sahipleri, yeni hayatlarına başladılar.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Selenium Ataköy'de teslimler başladı!

Aşçıoğlu, İstanbul’un kalbi Ataköy’de tamamladığı ikonik projesi Selenium Ataköy’de konutların teslimine başladı.

Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA tercih edildi!

İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Aşçıoğlu İnşaat Grubu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Ataköy’ün banyolarında ISVEA'yı tercih etti.

Route İstanbul Ataköy teslim tarihi!

Route İstanbul Ataköy projesinde fiyatlar 570 bin liradan başlıyor. Route İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

selenium ataköy teslim tarihi Haberi

selenium ataköy teslim tarihi

Aşçıoğlu Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire sakinlerini bekliyor. Üç blokta toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki son 30 daire, loft ve 3+1 seçeneklerinde bulunuyor. Daireler, geniş balkonlarıyla panoramik bir istanbul manzarası sunuyor. 


Vatan


Telefon : 444 5 111

Web: