19 / 04 / 2024

Selenium Retro projesi

Selenium Retro projesi

Aşçıoğlu tarafından 100 milyon dolar yatırımla Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesi 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Selenium Retro projesinin yüzde 80'i satıldı!

Ataköy’de inşa ettiği ikinci projesi Selenium Retro’da dairelerin yüzde 80’i satıldı. Aşçıoğlu, 2017 yılı Haziran ayında Selenium Retro’daki dairelerin teslimlerine başlamayı hedefliyor.

Selenium Retro sakinleri, kendilerini ayrıcalıklı hissedecek!

Ataköy’de inşa edilen ve 6 ayda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, Aşçıoğlu bünyesinde profesyonel rezidans yönetim hizmetleri ve kişiye özel hizmetler sunan SE Club’ın birçok ayrıcalığından faydalan

Selenium Retro'da konut satışları başladı!

Toplam 100 milyon dolarlık yatırımla konut, ofis ve ticari alanlar olmak üzere toplam 396 ünitenin yer alacağı Selenium Retro’nunn temeli atıldı.

Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Ataköy' de yükseliyor. Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro ev fiyatları!

Selenium Retro ev fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Rezidans ve home ofis olarak 2 bloktan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa ediliyor.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyatları!

Home ofis ve rezidans olarak tasarlanan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro fiyatları 606 bin TL'den başlıyor.

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları!

Selenium Retro Ataköy ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Selenium Retro Evleri ne zaman teslim?

Selenium Retro Ataköy'de dairelerin büyüklükleri 68 ile 97 metrekare arasında değişiyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Evleri ne zaman teslim edilecek?

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro Evleri!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro Evleri fiyatları 606 bin TL'den başlıyor. Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen projede ön satış sürecinde daire bedelinin yüzde 5'i için kapora ödeniyor.

Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat!

2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlıyor.

Selenium Retro iletişim bilgileri!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Selenium Retro iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 661 01 16 olarak belirlendi.

Selenium Retro adres!

Selenium Retro Ataköy projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. Selenium Retro adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro fiyat!

Selenium Retro Ataköy projesi Aşçıoğlu İnşaat tarafından iki blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunuyor. Selenium Retro fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Selenium Park fiyat!

Selenium Park projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme’de inşa ediliyor. Selenium Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları ön satışta!

Selenium Retro 9 projesinde yer alan açık hava cadde dükkanları bugün ön satışa çıkıyor. Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan projede dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları!

Selenium Retro 9 cadde dükkanları fiyatları haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu Grubu tarafından inşa edilen projede cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa sunuluyor. 

Selenium Retro 9'da cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışta!

Aşçıoğlu Grubu imzasını taşıyan Selenium Retro 9 projesinde yer alan cadde dükkanları 20 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Dükkanların fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Selenium Retro projesi Haberi

Selenium Retro projesi


İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesinde yaşam başladı. 2 bin metrekarelik sosyal alanıyla dikkat çeken projede açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları ile cafe ile bistroların yer aldığı bin metrekarelik açık alanının yanı sıra kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi ve fitness salonu yer alıyor. 


Aşçıoğlu imzası ile hayata geçirilen Selenium Retro projesi Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre mesafede yer alıyor. Proje konum olarak metro ve metrobüs durakları arasında bulunuyor. 


100 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Selenium Retro projesinde daire alanları 68 metrekare ile 97 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Web: