25 / 04 / 2024

Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat!

Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Retro

2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin fiyatları kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlıyor.



Sosyal kullanım alanları arasında  Selenium Retro  projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı sosyal tesis, kapalı otopark gibi donatılar yer alıyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede fiyatlar dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin alanları 68 metrekareden başlıyor.


İstanbul Ataköy'de yükselen Selenium Retro Ataköy Evleri projesi lokasyon bilgisi kapsamında Yenibosna E-5 üzerinde metrobüs durağına yakın mesafede yer alıyor.


Selenium Retro Ataköy Evleri daire sahibi olmak isteyenler yüzde 5 kapora veriyor, kat irtifakının çıkmasıyla birlikte ayrılan daire için sözleşmeler imzalanıyor. 


Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 606 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 146 bin TL'ye kadar yükselerek satışa sunuluyor. Proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.


Tel: 0212 661 01 16

Web: www.seleniumretro.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön