19 / 04 / 2024

Selenium Yenibosna ne zaman teslim edilecek

Selenium Yenibosna ne zaman teslim edilecek

Dairelerin fiyatlarının metrekare bazında 6 bin 250 TL'den başlangıç gösterdiği Selenium Yenibosna satış ofisi bilgileri şöyle: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Selenium Panorama'da 6.5 milyon TL'ye satılık konut!

Selenium Panorama'da bulunan konut İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından satışa sunuldu. Peki Selenium Panorama'da satışa çıkarılan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

UMT Turizm'den Yenibosna'da 151 odalı otel!

UMT Turizm Turizm, Yenibosna Merkez Mahallesi'ne bağlı Değirmenbahçe Caddesi üzerinde 4 yıldızlı bina yapacak..

Luxera Yenibosna ev fiyatları ne kadar?

Toplam 110 konut ve 4 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Luxera Yenibosna projesi Ağustos 2019’da teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Luxera Yenibosna ev fiyatları ne kadar?

Karat 34 Yenibosna konut teslimleri!

Emlak Konut güvencesine sahip Karat 34 projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Karat 34 Yenibosna konut teslimleri ne zaman?

Bahçelievler Karat 34 Evleri fiyatları ne kadar?

İstanbul Yenibosna'da konumlandırılan Karat 34 Yenibosna projesi Haziran 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Bahçelievler Karat 34 Evleri fiyatları ne kadar?

Yenibosna Karat 34 ev fiyatları!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Peki Yenibosna Karat 34 ev fiyatları ne kadar?

Yenibosna Karat 34 ne zaman tamamlanacak?

Başyapı ve Doğa Şehircilik tarafından hayata geçirilen Yenibosna Karat 34 Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Yenibosna Karat 34 ne zaman tamamlanacak?

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı!

Luxera Gayrimenkul, 3 projesiyle markalı konut sektörüne girdi. Luxera Residence, Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna satışa çıktı.

Yenibosna Karat 34 teslim tarihi!

Karat 34 projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Peki Yenibosna Karat 34 teslim tarihi ne zaman?

Yenibosna Karat 34 ne zaman bitiyor?

Karat 34 projesi 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birimden meydana geliyor. Peki Yenibosna Karat 34 ne zaman bitiyor?

Selenium Retro konumuyla öne çıkıyor!

Ataköy’de yükselen Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, ulaşımdan alışverişe, eğitimden sağlığa kadar hayatın her anında önem taşıyan unsurların yanı başında konumlanıyor.

Hane’m Güneşli projesi yarın satışa çıkıyor!

Huma Yapı ve Mar Tur’un, toplamda 44 konut 4 ticari birim olarak inşa ettiği Hane’m Güneşli projesinin 22 Kasım Pazar günü Yenibosna Hilton Garden Inn’ de lansmanı gerçekleştirilecek.

Selenium Yenibosna ne zaman teslim edilecek Haberi

Selenium Yenibosna ne zaman teslim edilecek

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Selenium Yenibosna satış ofisi bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim.


Daire sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Selenium Ataköy projesi, İstanbul Ataköy'de konumlanıyor. Proje toplam 321 adet daireden meydana geliyor. 


Kültür Üniversitesi'nin Yenibosna Kampüsü yanında yaşama geçirilen Ataköy Selenium projesi, 72 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. 130 milyon TL yatırım bedeline sahip projede metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor. 



Selenium Atakaöy Residence'ta; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla...