25 / 04 / 2024

Selenium Yenibosna nerede inşa ediliyor

Selenium Yenibosna nerede inşa ediliyor

Dairelerin fiyatlarının metrekare bazında 6 bin 250 TL'den başlangıç gösterdiği Selenium Yenibosna satış ofisi bilgileri şöyle: Ataköy E-5 üzeri Bakırköy-İSTANBUL. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Yenibosna Karat 34 Evleri nerede?

Karat 34 Konutları için ön talep toplanıyor. 470 adet konut ve 151 adet ticari üniteden oluşan proje 5 blok halinde hayata geçirilecek. Peki Yenibosna Karat 34 Evleri nerede?

Karat34 Yenibosna nerede?

Karat34 Yenibosna nerede? Karat 34 Yenibosna projesinde 470 adet konut ve 151 adet mağaza olacak. Baş Yapı ve Doğa Şehircilik projesi Karat 34'ün ruhsatı 25 Ocak'ta çıktı...

Yenibosna Karat 34 nerede?

Karat 34 Konutları Doğa Şehircilik ve Baş Yapı imzası taşıyor. Proje toplam 621 adet bağımsız üniteden meydana geliyor. Peki Yenibosna Karat 34 nerede?

Aşçıoğlu Selenium Retro Evleri nerede?

Ön satış süreci devam eden proje home ofis ve rezidanstan oluşan proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Aşçıoğlu Selenium Retro Evleri nerede?

Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire!

Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşan proje Açıoğlu İnşaat imzasına sahip.

Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro Ataköy satış ofisi!

Selenium Retro Ataköy satış ofisi ile 0212 661 01 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yenibosna E-5 üzerinde inşa edilen proje rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri!

Ataköy Selenium Retro Evleri Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçiriliyor. Selenium Retro Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Selenium Retro Evleri 'nde ön satış süreci başladı.

Selenium Retro Ataköy nerede?

Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Ataköy nerede?

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Ön satış süreci başlayan proje Yenibosna metrobüs durağına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro satılık!

Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan proje Yenibosna metro istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Selenium Yenibosna nerede inşa ediliyor Haberi

Selenium Yenibosna nerede inşa ediliyor

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Selenium Yenibosna satış ofisi bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim.


Daire sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Selenium Ataköy projesi, İstanbul Ataköy'de konumlanıyor. Proje toplam 321 adet daireden meydana geliyor. 


Kültür Üniversitesi'nin Yenibosna Kampüsü yanında yaşama geçirilen Ataköy Selenium projesi, 72 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. 130 milyon TL yatırım bedeline sahip projede metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor. 



Selenium Atakaöy Residence'ta; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla...