25 / 04 / 2024

selimoğlu pana fikirtepe

selimoğlu pana fikirtepe

Fikirtepe’nin kentsel dönüşümünde sembol niteliği taşıyacak projeler, Pana Yapı ve Selimoğlu Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Pana - Selimoğlu Fikirtepe projesi 150 milyon TL yatırımla inşa ediliyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe tepkisi: Bu nasıl kentsel dönüşüm? Herkes mağdur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de bir açılışa katıldı ve bölgenin dönüşümü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

selimoğlu pana fikirtepe Haberi

selimoğlu pana fikirtepe

Çok yakın zamanda lanse edilmesi beklenen projelerin ilki için Raci Şaşmaz ve Selimoğlu Group’un girişimleriyle 150 milyon TL’lik bir yatırım yapılıyor.


Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Pana sunar; Brooklyn Park! 



İstanbul’un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe şantiye ortamına dönerken, Pana Yapı – Selimoğlu Group ortaklığı tarafından dönüşümde sembol olacak projelerin ilkinin inşasına başlanıyor.  Fikirtepe’nin kentsel dönüşümünde önemli bir rol üstlenerek sektöre güçlü bir giriş yapan Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, inşaat sektöründe yeni projelerle adından sıkça söz ettirecek.


Fikirtepe projesinde inşaat sektörünün köklü şirketlerinden Selimoğlu Group ile ortaklık kuran Raci Şaşmaz, bölgede büyük çaplı projelere imzasını atacak.  Pana Yapı – Selimoğlu Group ortaklığında ilk aşamada 3 farklı adada 2 bin konut, ilerleyen dönemde ise toplamda 5 adaya yayılacak projelerle...