28 / 03 / 2024

selimoğlu suare residence

selimoğlu suare residence

E7 Grup ve Selimoğlu İnşaat’ın Ataşehir Örnektepe’deki 206 konutluk Suare Residence projesinde son 20 daire kalırken, projenin teslimi ise Aralık 2013’te yapılacak. Proje daire fiyatları 200 bin TL’den başlıyor...

Suare Residence 21 soruda mercek altında!

Selimoğlu Group Müşteri Temsilcisi İlker Baş, Suare Residence projesi ile ilgili tüm merak edilenleri emlakkulisi.tv takipçilerine anlattı. İşte tüm detayları ile o röportaj...

Selimoğlu Suare Residence Ataşehir'de 220 bin liradan başlıyor!

Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Selimoğlu Suare Residence Ataşehir projesinin yüzde 50'si satıldı. Projede fiyatlar 220 bin liradan başlayarak değişiyor...

Suare Residence nerede?

İstanbul’un Anadılu Yakası’nda hayata geçirilen Suare Residence projesi lokasyon olarak Ataşehir’de yer alıyor. Suare Residence nerede, konum ve kroki ile ilgili bilgiler projenin internet adresinde yayınlanıyor

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Ekş Ekşioğlu Gold Residence Urkay fiyat!

Aylık bin 800 TL taksitle ödemelerin gerçekleştiği Ekş Ekşioğlu Gold Residence Urkay fiyat listesi metrekare bazında 4 bin 750 ila 5 bin lira arasında değişiyor.

Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılan Gold Residence Masa projesinde 99 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Ekş Ekşioğlu Gold Residence Masa nerede?

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

selimoğlu suare residence Haberi

selimoğlu suare residence

İnşaat, yapı market, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup ve Selimoğlu inşaat ortaklığında Ataşehir Örnek Mahallesi’nde inşaatı devam eden Suare Residence projesinde sona yaklaşılıyor. Toplam 206 adet konutun ve 3 ticari birimin yer aldığı Suare Residence'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 rezidans daire seçenekleri bulunuyor. Suare Residence'da 206 adet konuttan sadece 1+1 tipindeki 20 daire kalırken, projede daire teslimleri ise Aralık 2013’te gerçekleştirilecek. Suare Residence’te daire fiyatları 200 bin TL ile 400 bin TL arasında değişirken, anlaşmalı bankalardan uygun kredi kullanmakta mümkün.


E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz, Göztepe’de Optimum Alışveriş Merkezi ve E-5’e yakın konumda bulunan Suare Residence’ın 5 bin metrekarelik arsa üzerinde 10’ar katlı 3 blok halinde yükseldiği bilgisini vererek, “İnsanlarımız düzgün, kaliteli ve güvenilir yaşam alanlarında...