29 / 03 / 2024

Selimpaşa Emlak Konutları değerleme

Selimpaşa Emlak Konutları değerleme

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa Emlak Konutları projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Lüleburgaz Çarşı ve Selimpaşa Emlak Konutları değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut GYO Lüleburgaz Çarşı ve Selimpaşa Emlak Konutları değerleme raporlarını yayınladı...

Selimpaşa Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa Emlak Konutları projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Selimpaşa Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Selimpaşa Emlak Konutları değerleme raporu yayınlandı...

Başkent Emlak Konutları 2. Etap için ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

203 milyon 800 bin TL teklif ile Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini kazanan ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Bahçekent Emlak Konutları'ndaki 188 daire açık artırmayla satışta!

Bahçekent Emlak Konutları'nda oturuma hazır ve hemen teslim edilecek 188 dairenin açık artırma ihalesi bugün yapılacak. Projede dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap için Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

314 milyon 800 bin TL teklifle Gebze Emlak Konutları 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'a 8 firmadan teklif!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2 Kısım'ın ihalesi yapıldı. 8 firmadan teklifin geldiği ihalede en yüksek teklifi 351 milyon 123 bin TL olarak Akay İnşaat A.Ş verdi.

Başkent Emlak Konutları bugün satışa çıkıyor!

Başkent Emlak Konutları bugün satışa çıkıyor. Başkent Emlak Konutları projesinded 1.901 daire ve 30 ticari birim olacak...

Başkent Emlak Konutları fiyatları açıklandı mı?

Toplam 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana gelen Başkent Emlak Konutları Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Peki Başkent Emlak Konutları fiyatları açıklandı mı?

Başkent Emlak Konutları Mühye nerede inşa ediliyor?

Emlak Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği Başkent Emlak Konutları'nda 1.901 adet daire bulunuyor. Peki Başkent Emlak Konutları Mühye nerede inşa ediliyor?

Gebze Emlak Konutları 3. Etap kura sonuçları açıklandı!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap kura sonuçları açıklandı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor.

Nevşehir Emlak Konutları satışa çıktı!

Cent Yapı imzasıyla Emlak Konut arazisi üzerinde inşa edilen Nevşehir Emlak Konutları projesinde resmi satışlar bugün başladı.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap için Yılmaz İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesini kazanan Yılmaz İnşaat'a bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi!

Toplam 1506 adet konut, 282 adet ticari ünitenin yer aldığı proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Bahçekent Emlak Konutları açık artırma ihalesi 25 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Selimpaşa Emlak Konutları değerleme Haberi

Selimpaşa Emlak Konutları değerleme

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu aydınlatma Platformu'nda (KAP) Selimpaşa Emlak Konutları 1 adet bağımsız bölüm değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Silivri Selimpaşa Konut, Çarşı Ve Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında hayaya geçirilen Selimpaşa Emlak Konutları  projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Silivri Selimpaşa Konut, Çarşı Ve Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşleri" "Selimpaşa Emlak Konutları"  projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.
 

Dosya için