20 / 04 / 2024

selin kök

selin kök

Sözcü Gazetesi'nden Selin Kök'ün haberine göre; Zorlu Center... İstanbul'un bu yeni Alışveriş Merkezi'ne her gün binlerce kişi gidiyor. Ama ne içeride, ne otoparkta kontrol var. Bir saldırganı fark edecek kimse yok...

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Jade Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Jade Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Selin Yeşil ve Ümit Kalaycı ortaklığında kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Theta Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Çağlar Pınarlı ve Emel Selin Doğan ortaklığında kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interıor Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selin Özdölçolak Parlak tarafından kuruldu.

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dora Selin Salman Emer ve Melike İyimaya ortaklığında kuruldu.

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de    100 bin TL sermaye bedeli İle Selin Koç ve Can Koç Talas tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Emlak Limited Şirketi Kağıthane’de  10 bin TL sermaye bedeli ile  Justın Thomas Mays ve Selin Köle tarafından kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Protürk Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protürk Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Günyüz Selin Kubanç Birsel ve Serdar Sevinç ortaklığında kuruldu.

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Selart Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selin Buharalıoğlu tarafından kuruldu.

selin kök Haberi

selin kök

İstanbul'un rezidans zincirine geçtiğimiz 10 Ekim'de bir yenisi eklendi: Zorlu Center... Zorlu Holding'in, 2007 yılında Zincirlikuyu'da 800 milyon dolara satın aldığı arsada 6 senede yükseldi. Marmara Denizi manzaralı bu proje, içindeki AVM dahil, toplam 2.5 milyar dolara mal oldu. 


Mağaza için yarış! 

Zorlu AVM'de 200'e yakın mağaza için dünyanın ve Türkiye'nin seçkin markaları birbiriyle yarıştı. Bu gözde AVM'yi, açılışın ardından her gün binlerce kişi ziyaret eder oldu. 

Ancak bu yoğunluğun arasında büyük bir ihmal dikkat çekti. Milyarlarca dolar harcanan projenin AVM bölümünde, güvenliğin yok denecek kadar az olduğu göze çarptı.


LPG kontrolü yok 

AVM'nin kapılarında ne XRAY cihazı, ne geleni kontrol eden güvenlik görevlisi, ne de dedektör bulunuyor. Tüm otoparklarda zorunlu tutulan LPG'li araç ve bagaj kontrolü de yapılmıyor. Başımızdan tarifsiz acılarla dolu onca...