17 / 04 / 2024

selin yapı rings istanbul satılık

selin yapı rings istanbul satılık

Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı kapsamında 30 ay vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişen projede teslimler hemen yapılıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul ev fiyatları!

Toplam 1.500 adet konuttan meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 5+2 dublekslere kadar değişiyor. Selin Yapı Rings İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi!

Teslimleri hemen yapılan Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi ile 444 86 00 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Rings İstanbul teslim tarihi!

Rings İstanbul teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 1.500 adet konuttan meydana gelen Rings İstanbul projesinde yılbaşına özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor...

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım!

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 449 adet ev ve 99 adet rezidans daireden meydana gelen Rings İstanbul projesinde yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Selin Yapı satılık!

Selin Yapı satılık daire tipleri Rings İstanbul Evleri projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve de 5+2 dubleks şeklinde müşterilere sunuluyor

Rings İstanbul örnek daire!

Rings İstanbul örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor...

Selin Yapı Rings İstanbul satılık!

Selin Yapı Rings İstanbul satılık konut fiyatları etap etap detaylı bir şekilde haberimizde yer alıyor...

Selin Yapı Rings İstanbul örnek daire!

Selin Yapı Rings İstanbul örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor, proje Sancaktepe 'de yükseliyor...

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ayşe Şimşek tarafından Kuruldu.

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 binTL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük Çakraklı ve Vehbi Peksen ortaklığında kuruldu.

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil    Şimşek tarafından kuruldu. 

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri'nde 1+1 daireler 435 bin TL'den başlıyor!

Selin Yapı imzasıyla inşa edilen Rings İstanbul projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Toplam 1.500 konuttan oluşan projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

selin yapı rings istanbul satılık Haberi

selin yapı rings istanbul satılık

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul Evleri daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salondan oluşuyor. 


Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı ile Babalar Günü'ne özel yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Toplam 1.500 tane konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor.


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen Rings İstanbul Rezidans'ta konutların büyüklükleri minimum 79 metrekare, maksimum 273 metrekare olarak tasarlandı.


Selin Yapı Rings İstanbul'da kat bahçeleri, voleybol sahaları, fitness center, restoranlar, tenis kortları, teraslar, yüzme havuzu, futbol sahaları, mini golf sahası, spa, basketbol sahaları, güvenlik hizmetleri, squash alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Rings İstanbul Sancaktepe ödeme planı!

Teslimleri hemen gerçekleşen...