27 / 04 / 2024

semt pazarları açık mı

semt pazarları açık mı

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge ile ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar yeniden düzenlendi.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

Halfeti Semt Pazarı açılış için gün sayıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede başlatılan semt pazarları çalışmaları kapsamında Halfeti'de büyük ölçüde yol kat eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Semt pazarını ilerleyen günlerde hizmete açmayı planlıyor.

Şanlıurfa'da 3 ilçeye semt pazarları yapıyor!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir, Akçakale ve Ceylanpınar'da semt pazarları yapıyor.

Konak Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Vatandaşların, vergi ödeme takvimini kaçırmamaları için, 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü saat 09.00-16.00 arasında, Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki vezneler açık olacak.

Ahmet Akçay: İmar planında semt pazarlarına yer verilmeli!

Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den, 1 /5 binlik imar planlarda semt pazarlarına da yer verilmesini istiyor.

Antalya'da semt pazarları kalkıyor!

Yıllardır süregelen ve neredeyse geleneklerimiz arasına giren, cadde ve sokaklara gelişigüzel kurulan semt pazarları 2017 yılında tamamen kalkıyor. Antalya Semt Pazarcıları Esnaf Odası Yusuf Öztürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

Semt Pazarlarında artık tezgah kiralanmıyor!

Yeni yönetmeliğe göre Semt Pazarlarında tezgah kiralama olayı kalkıyor...

TOKİ, 31 ilde 45 projeyi açık satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30 ilde bulunan konutların açık satışlarına 3 Ağustos itibariyle başlıyor

Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası yıkılıp, yeniden inşa edilecek!

İstanbul’da Kuzey Deniz Saha Komutanlığı olarak kullanılan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası, İl Özel İdaresi tarafından yıkılarak yeniden inşa edilecek

Metropol İstanbul'un satış ofisi 23:00'e kadar açık! 338 bin TL!

Ataşehir'de yükselen Metropol İstanbul projesinin satış ofisi 31 Temmuz-10 Ağustos tarihleri arasında saat 23:00'e kadar açık olacak

Malatya Belediyesi, açık otopazarında parsel satıyor!

Malatya Belediyesi, Yaka Köyü'nde bulunan açık otopazarı alanındaki 20 bin 358 metrekare parseli 2 milyon 442 bin 960 TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

İsviçre'de dağa tırmanırken üstü açık teleferik keyfi!

İsviçre'nin Lucerne kentindeki Stanserhon Dağı'na turistik tırmanış amaçlı kurulan bir teleferik üstü açık olmasıyla dikkat çekiyor

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi'nin evi 5 bin liraya kiralık!

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi boşanma kararıyla evlerini boşalttı. Söz konusu villaya aylık 5 bin lira kira istiyorlar

semt pazarları açık mı Haberi

semt pazarları açık mı

Türkiye genelinde il, ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden düzenlendi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'de kamu sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek amacıyla alınan tedbirler kapsamında, 81 il valiliğine ek bir genelge gönderildi. Buna göre, vatandaşların sebze, meyve, tahıl, bakliyat, temizlik malzemesi gibi temel gıda/temizlik maddelerinin karşılandığı pazarlarda giyim, oyuncak ve benzeri zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satışına izin verilmeyecek.

Kamuoyunda "sosyete pazarı" olarak adlandırılanlar başta olmak üzere sergi ve tezgahlarda giyim, oyuncak, süs eşyası, çanta ve benzeri zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satışının yapıldığı tüm pazarların faaliyetleri dün saat 17.00 itibariyle geçici bir süreliğine durduruldu. 

Temel gıda/temizlik maddelerinin satışının yapıldığı pazarlarda, valilik ve kaymakamlıklarca belediyeler ile iş birliği içinde, yoğunluktan...