28 / 03 / 2024

şenka inşaat selin evleri resimleri

şenka inşaat selin evleri resimleri

Şenka İnşaat tarafından hayata geçirilen Selin Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Selin Evleri Beylikdüzü nerede? sorusuna haberimizin içinde yer veriyoruz...

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Enka İnşaat kar payı avansı dağıtmayacak!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri, KAP'a yaptıkları açıklamada bu hesap dönemi için kar payı avansı dağıtmayacaklarını bildirdi. 

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Enka İnşaat 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Enka İnşaat'ın yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL, net 1 milyar 700 bin TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Enka İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Enka İnşaat'ın 2021 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Enka İnşaat esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına karar verildi. 

ENKA İnşaat Tataristan'da santral inşa edecek!

ENKA İnşaat, JSC Tatenergo ile Tataristan'da inşa edilecek 858MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için 25,6 milyar Ruble'lik sözleşme imzaladı.

Enka İnşaat ve Chubb Corportaion arasında 400 milyon dolarlık dava!

Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Sharypovo kenti yakınlarında 800 MW’lık Berezovskaya Kömürlü Elektrik Santrali'nin yapılması için Enka İnşaat ile anlaşıldı. Ancak santralde yaşanan yangın ve milyon dolarlık sigorta ödemesi davaya konu oldu. 

Enka İnşaat sermayesini 5 milyar 600 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

Enka İnşaat, çıkarılmış sermayesinin 6 milyar TL Kayıtlı Sermaye Tavanı içerisinde, yüzde 12 nispetinde arttırılarak 5 milyar TL'den 5 milyar 600 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Erengül Perk vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcılarından Tamer Perk'in annesi Erengül Perk vefat etti. Perk'in cenazesi Hekimbaşı Kabristanı'na defnedilecek. 

ENKA İnşaat borsada pay geri alımı yapacak!

ENKA İnşaat'ın borsada nominal bedeli 10 milyon TL tutarına kadar kendi paylarının geri alımını gerçekleştirmesine, geri alım için ayrılacak fonun en fazla 75 milyon TL olarak belirlenmesine karar verildi...

şenka inşaat selin evleri resimleri Haberi

şenka inşaat selin evleri resimleri

Toplam 240 konuttan meydana gelen Selin Evleri Şenka İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Şenka İnşaat Selin Evleri 7 blok şeklinde yükseliyor. Selin Evleri Beylikdüzü nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projede hakkında bilgi verelim. 



Selin Evleri'nde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler 115 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 150 metrekare alan büyüklügüne sahip.


Şenka İnşaat Selin Evleri fiyat, dairelerin metrekareleri 2 bin TL ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor. Beylikdüzü Selin Evleri'nde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor. 



Selin Evleri projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness center, kapalı otopark ve spor alanları yer alıyor. 



Selin Evleri Beylikdüzü nerede?

Selin Evleri adres: Güzelyurt Mah. M. Akif Ersoy Cad. No:...