24 / 04 / 2024

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 254 adet daire yer alıyor...

Blue Planet Kurtköy satış fiyatları!

Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Planet Kurtköy satış fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Kurtköy Blue Planet projesinde 1+, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy projesi yıl sonu satışa çıkacak!

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy projesinin yıl sonu satışa çıkması planlanıyor. Projede konutlar 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black And Blue İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kılıç tarafından kuruldu.

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Space İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed K. A. Hamdan, Mahdy M.M. Shehada ve Mosab I. Z. Alafranjı ortaklığında kuruldu.

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Address Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Ali Oudah, Ceyda Naşavati, Izzat Rustom ve Vecih Oudah ortaklığında kuruldu.

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Blue İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Gökhan Çelikkalp ve Hasan Kazdağlı ortaklığında kuruldu.

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Blue Mansıon Hotel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Zafer Kaplan tarafından kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Emlak Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Rüstem Çetinkaya  tarafından kuruldu.

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli  Kemal Kutlu tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim Haberi

Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim


Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Blue Planet konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy'de yükseliyor. Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Blue Planet Kurtköy projesi 254 adet konuttan meydana geliyor. Blue Planet Kurtköy projesi 4 blok halinde yükseliyor. Blue Planet Kurtköy'de banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. 



Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim?


Şenkaya İnşaat Blue Planet Kurtköy ne zaman teslim sorusuna 18 ay sonra cevabı veriliyor. Blue Planet Kurtköy satış ofisi ile 0216 482 00 08 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Blue Planet Kurtköy Evleri projesi içerisinde yer alan yüzme havuzu,...