25 / 04 / 2024

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir projesi

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir projesi

İnşaat çalışmalarına Mayıs ya da Haziran ayında başlanacak Şenkaya İnşaat'ın Kurtköy Yenişehir'deki 3. projesinde kapalı satışlar başladı. Projede fiyatlar 186 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

EPP'den Pendik Kurtköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., İstanbul Pendik Kurtköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesini 18 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek...

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tek-Art İnşaat 2019 yılı zararını geçmiş yıl zararlarına ilave edecek!

Tek-Art İnşaat, 2019 yılı döneminde net zarar oluşması nedeniyle Sermaye Piyasası Mevzuatı gereği geçmiş yıl zararlarına ilave edilmesi hususunda 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'nda ortaklarınının onayına sunacak.

Kurtköy Park Planet fiyatları!

Kurtköy Park Planet fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kurtköy'de Şenkaya İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Şenkaya İnşaat Park Planet fiyat!

4 blokta 240 konuttan meydana gelen Şenkaya İnşaat Park Planet fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor.

Kurtköy Park Planet ev fiyatları!

Park Planet Konutları İstanbul Kurtköy'de Şenkaya İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje dört blok olarak yükselecek...

Kurtköy Park Planet Konutları fiyatlar!

Park Planet projesinde daire teslimlerinin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul Kurtköy'de hayata geçirildi...

Park Planet Kurtköy fiyat!

Park Planet Kurtköy fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. Şenkaya İnşaat projesi Park Planet, bu yılın sonunda teslim ediliyor...

Şenkaya İnşaat Kurtköy'de yeni proje yapacak!

Şenkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnşaat Mühendisi Ferruh Şenkaya ile şirket yatırımları ve yeni projeler hakkında röportaj yaptık. İşte o röportaj...

Elbiz İnşaat 30. yılını kutladı!

Elbiz İnşaat 30. Yılını şık bir davet ile kutladı. Caz müziğin sevilen genç yıldızlarından Meriç Çalışan’ın performansının damga vurduğu gecede, davetliler de şıklıkları ile göz kamaştırdı.

İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Ana Yapı Kurtköy projesi ön talep topluyor!

Ana Yapı'nın İstanbul Kurtköy'de hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir projesi Haberi

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir projesi

Şenkaya İnşaat Kurtköy Yenişehir Merkez'deki Gardenplanet ve Blueplanet projelerinden sonra 3. projesinde kapalı satışlara başladı. 10 dönüm alanda kurulacak Şenkaya Kurtköy Yenişehir projesinde 240 daire yer alacak. 


Şenkaya Kurtköy Yenişehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alacak. Projede inşaat çalışmaları Mayıs-Haziran gibi başlayacak.


Şenkaya Kurtköy Yenişehir projesinde 2 blok 1+1'lerden, 1 blok 2+1'lerden ve U şeklindeki bir blok ise 3+1'lerden meydana gelecek. 


Şenkaya Kurtköy Yenişehir projesinde 1+1'lerin fiyatları 186 bin TL'den, 2+1'lerin fiyatları 276 bin TL'den ve 3+1'lerin fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. 


Proje adının ve görsellerin belirlenmediği Şenkaya Kurtköy Yenişehir projesinde tüm daireler balkonlu tasarlandı. 


Şenkaya Kurtköy Yenişehir projesinde peyzaj alanları, gölet, fitness center, yüzme havuzu, otopark ve sauna yer alacak. 


Şenkaya Kurtköy Yenişehir iletişim

0 (212) 286 40 90

http://www.senkayainsaat.com.tr/

Kübra...