26 / 04 / 2024

Sera Gölü projeleri

Sera Gölü projeleri

Sera Gölü'nün birinci etap proje çalışmalarının tamamlandığını ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun onayından geçtiğini ifade eden Vali Öz, 'Gölle ilgili iki aşamalı projesi var' dedi.

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor!

Sera Gölü’nün etrafı mesire alanı oluyor. Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'da yer alan Sera Gölü’nün etrafının 360 derece dolanılabilecek bir mesire yeri haline getirileceğini söyledi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Süleyman Soylu'dan Sera Gölü talimatı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un önemli turizm mekanları arasında bulunan Sera Gölü Tabiat Parkı'nı inceledi.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Gül İnşaat yeni projeleri için kesenin ağzını açtı!

Gül Proje, bu yıl hayata geçireceği iki yeni proje için 10 milyon TL’lik yatırım yapacak. Firma bir taraftan da özellikle kent merkezlerindeki dönüşüm projelerine hazırlanıyor.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Urke İnşaat, Avrupa yakasında iki yeni projeye hazırlanıyor. Urke İnşaat'ın projeleri Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak. Küçükçekmece projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek...

Büyükçekme Göl Vadisi’nde villalar 840 bin dolardan başlıyor!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı cazibe merkezi olacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü yürüttüğü çalışmalarla Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı’nı yeniden canlandırarak, cazip bir turizm merkezi haline getirecek...

Yeraltı gölet projeleri başlıyor!

Yeraltı gölet projeleri başlıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2015 yılından itibaren Türkiye genelinde yeraltı göletleri projelerini başlatacaklarını ifade etti.

Sera Gölü projeleri Haberi

Sera Gölü projeleri

Sera Gölü'nün birinci etap proje çalışmalarının tamamlandığını ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun onayından geçtiğini ifade eden Vali Öz, "Gölle ilgili iki aşamalı projesi var. Birinci aşamada mevcut dolgu yapılmış alanla beraber üçte birlik kısmında düzenleme çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki ay Sera Gölü'nün üçte birlik bölümünde rekreasyon alanve kafeterya yapım ihalesini gerçekleştireceğiz. İkinci etap projesi de devam ediyor. Dolgu imar planı ve proje çalışmaları da sürdürülüyor. Proje çalışmalar tamamlanınca ikinci etap yapım işini de önümüzdeki aylarda ihaleye çıkarmayı planlıyoruz. Hedefimiz Sera Gölü'nün 360 derece etrafında gezinti yapılabilecek, rekreasyon alanlarıyla düzenlenmiş olarak ziyaretçilerimizin kullanımına...