26 / 04 / 2024

Seramiksan 2017 koleksiyonu

Seramiksan 2017 koleksiyonu

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Seramiksan, yeni yabancı ortak arayışında!

Seramiksan, 2017'de yeni yatırımlarına devam edecek. Yurtdışında yeni yabancı ortak arayışında olan Seramiksan, 1.5 milyon metrekare kapasite artırımı yapacak.

Seramiksan'dan Asya serisi!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

Seramiksan Golden Koleksiyonu’nu beğeniye sunuluyor!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, mermerin doğal görünümünü yansıtan, yeni serisi Golden ile heyecan verici mekanlar yaratmanıza yardımcı oluyor.

Seramiksan'dan yeni Teak koleksiyonu!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.

Seramiksan yeniliklere Terra koleksiyonu ile devam ediyor!

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Seramiksan, vitrifiye ürünleriyle banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor

Seramiksan Terra ile kapılar estetiğe açılıyor!

Seramiksan Terra ile banyoların kapıları estetiğe açılıyor. Seramik sektörünün yenilikçi markası olan Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor.

Premier Home Special Edition koleksiyonu ile sektöre yön veriyor!

Medeniyetin kaynağı Akdeniz kültürüyle zengin Türk kültürünün kaynaşmasından doğan Premier Home, ürünleri ile her zevke ve mekana hitap ediyor. Premier Home Special Edition koleksiyonu ile sektöre yön veriyor.

Seramiksan 2017 koleksiyonu Haberi

Seramiksan 2017 koleksiyonu

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile annenizi özel hissettirin. Seramiksan Anneler Günü’ne özel 2017 koleksiyonunda sürpriz indirimler uyguluyor.


Seramiksan 2017 koleksiyonu ile Anneler Günü’nde annenizi bir gün değil her gün düşündüğünüzü hissettirecek tasarımlarla buluşturun. Seramiksan, ileri teknoloji ve estetik tasarımlarıyla yaşam alanlarında, bahçelerde tarz mekanlar, vitrifiye ürünleriyle de banyolarda fark yaratıyor.


Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi estetik tasarımlarla buluşturan Seramiksan, Anneler Günü’ne özel olarak sürpriz indirimler ve kredi kartına vade farksız 9 taksit uyguluyor.


Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasında kaliteli hizmet veren Seramiksan, banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek ürün çeşidi ile kaliteli hizmet vermeye devam...