18 / 04 / 2024

Seramiksan usta işi eğitim

Seramiksan usta işi eğitim

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı usta işi eğitim serisinin üçüncüsünü "Seramik Sağlık Gereçleri Montaj Eğitimi" adıyla İzmir'in Bergama ilçesinden gelen ustalarla gerçekleştirdi.

Seramiksan'dan usta işi eğitime devam!

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, İzmir ve Manisa'daki bayileri aracılığıyla belirlediği ustara yönelik eğitim serisine ' Seramik Sağlık Gereçleri Teknik Eğitimi ' ile devam etti.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Ücretli öğretmen ve usta öğretici ek ders saati ücretine zam geldi! İşte zamlı yeni maaşlar...

Öğretmen açığı olan eğitim kuruluşlarına atanan ve ders başı ücret alan eğitmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde değişikliğe gidildi. Ayrıca maaşlarına yaklaşık yüzde 25 oranında ilave bir artış yapıldı. İşte detaylar...

Deprem konutları için günlük 1500 lira yevmiye ile usta aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı süren deprem konutları için en büyük zorluklardan birinin inşaatlarda çalışacak usta bulmak olduğunu söyledi.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı

20 bin TL maaş! İşte aranan şartlar

Yetişmiş kaynakçı ve montaj ustaları, Akkuyu ve Karadeniz Gazı projelerinde çalışmaya gidince, piyasada bu işi yapacak eleman sorunu ortaya çıktı. Şirket sahipleri “Ustalar büyük projelere gidiyor. Yurt dışına çalışmaya gidenler de var. 20 bin lira maaş veriyoruz ama usta yok." dedi.

Ekonomi kulislerini çalkalayan sözler: Doları bastırmak için haftada 2 milyar dolar rezerv yakıyorlar

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, iktidarın döviz baskısını kontrol altında tutmak için haftada 2 milyar dolar rezerv yaktığını dile getirdi. İYİ Partili Usta, doların KKM ile belli bir ölçüde sabitlendiğini belirtirken “Hafta da 2 milyar dolar civarında da rezervi yakıyorlar” dedi.

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Aydemir Akbaş kedileri için evinden taşındı!

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, yıllardır oturduğu Nişantaşı Topağacı'ndaki evinden kedileri için taşındı.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Seramiksan ile annenizin hayal ettiği mekanı yaratın!

Hayatınızın en değerli varlığı annenizin hayalini gerçekleştirmek için kendine özgü çizgisiyle her zevke hitap eden Seramiksan’ın geniş ürün yelpazesi ile annenizin hayal ettiği mekanı yaratın…

Seramiksan usta işi eğitim Haberi

Seramiksan usta işi eğitim

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı usta işi eğitim serisinin üçüncüsünü "Seramik Sağlık Gereçleri Montaj Eğitimi" adıyla İzmir'in Bergama ilçesinden gelen ustalarla gerçekleştirdi.


Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, bayileri aracılığıyla belirlediği ustalara yönelik eğitim serilerinin üçüncüsü olan ve seramik sağlık gereçlerinin montajını konu alan eğitim, Seramiksan’ın Manisa Turgutlu’daki vitrifiye fabrikasında 15 ustanın katılımıyla gerçekleştirildi.


Seramik sağlık gereçlerinin genel tanımları ve teknik özellik bilgileriyle birlikte, ürünlerin oluşum evreleri, teknik kontroller, montaj ve paketleme konularını içeren bir günlük eğitim, Seramiksan Vitrifiye Fabrikası'nda görevli teknik uzmanlar tarafından verildi. 


Eğitimin ilk bölümünde seramik sağlık gereçlerinin genel tanımlarının ve teknik özellikleri anlatılırken, ürünlerin oluşum evreleri ve bu aşamada yapılan kontrollerle ilgili katılımcılara bilgi verildi. Öğle yemeği arasının ardından başlayan ikinci bölümde katılımcılar ürün testleri, paketleme...