29 / 03 / 2024

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı



Adobe ve Samsung, Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra modelleri için ortaklık imzaladı.
Akıllı telefonlar, tabletler ve PC'ler için kullanılabilen Lightroom, kullanıcılara görüntü iyileştirme, lens düzeltme ve ayrıntı geliştirme gibi yapay zeka destekli profesyonel, Photoshop sınıfı düzenleme araçları sağlar; böylece herkes, nerede ve ne zaman olursa olsun, taşıdığı kameradan en iyi sonuçları alabilir. ilham geliyor.
 Lightroom, her platformda fotoğrafları RAW ve JPEG de dahil olmak üzere çok sayıda formatta düzenleyerek mobil kullanıcılara hareket halindeyken hız ve kolaylık, daha büyük ekranlarda düzenleme oturumları sırasında ek hassasiyet ve kontrol sunar.

Expert RAW uygulamasıyla doğrudan entegre olan tek fotoğraf düzenleyici olan Lightroom, Galaxy S23 serisi kullanıcılarının bir dokunuşla RAW fotoğrafları düzenlemeye başlamasını sağlar. Meraklılar için ön ayarlar ve öğreticiler ve profesyoneller için gelişmiş ayrıntı geliştirme teknolojileri ile oluşturulmuş Lightroom, her kullanıcıya
 birinci sınıf bir fotoğraf düzenleme deneyimi sunar. Kullanıcılar, RAW fotoğraflarını anında buluta gönderebilmeleri için Lightroom'un görüntü işleme, basit kontrolleri  ve esnekliğinden yararlanacak ve böylece diğer cihazlarda senkronize düzenlemenin kilidini açarken değerli akıllı telefon alanını boşaltabilecekler.


Geri Dön