23 / 04 / 2024

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı



Adobe'de Baş Ürün Sorumlusu ve Creative Cloud Başkan Yardımcısı Scott Belsky, "Samsung'un, varsayılan ve tek fotoğraf düzenleyici olarak Lightroom ile yerel bir kamera seçeneği olarak Expert RAW uygulamasını geliştirmesinden heyecan duyuyoruz" dedi. "Expert RAW'ın Lightroom'un güçlü ancak erişilebilir düzenleme araçları, hazır ayarları ve öğreticileriyle birleşimi, herkese görüntülerinde profesyonel düzeyde iyileştirmeler yapma yeteneği veriyor."

Başkan Yardımcısı ve Görsel Bölüm Başkanı Joshua Sungdae Cho, "Samsung, Galaxy S23 serisinde Galaxy kullanıcılarının fotoğrafçılık deneyimlerini farklılaştıran, Lightroom'u Galaxy akıllı telefonlarımız için varsayılan Uzman RAW düzenleme aracı olarak öne çıkaran bir araç paketi sunmaktan gurur duyuyor" dedi. SW R&D, Samsung Electronics'te Mobil Deneyim İşletmesi. "Daha fazla güç, hız ve verimlilikle, dünyanın dört bir yanındaki fotoğrafçılar ve içerik oluşturucular yeni olasılıkları deneyimleyecek ve sonuçta akıllı telefonlarını fotoğrafçılık için kullanma biçimlerini değiştirecekler."

RAW'ın Büyüsü

JPG ve HEIF dahil olmak üzere sıkıştırılmış görüntü biçimleri, hem fotoğrafların kalitesini hem de kullanıcıların ince ayrıntıları düzenleme becerisini sınırlar. Samsung'un  Galaxy S23 serisindeki yeni kamera teknolojisi, daha yüksek çözünürlük ve sıkıştırılmamış 16 bit RAW görüntülerin yanı sıra üstün astrofotografi ve çoklu pozlama performansı desteği dahil olmak üzere Galaxy tarihindeki en yüksek çözünürlüğü ve görüntü kalitesini sunuyor. RAW'da çekim yapmak, mobil fotoğrafçılar için dönüştürücüdür, geçmişte akıllı telefonlarla yakalanması imkansız olan gerçek dünyadaki renklerin ve ayrıntıların kilidini açar.

Garanti Bankası bonus vermek için adeta bahane arıyor! Arkadaşını davet et 250 TL bonus kazan! İşte detaylar...

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Hangi Samsung Galaxy cihazları güncelleme alacak? Merak edenler hemen bu haberi tıklasın


Geri Dön