25 / 04 / 2024

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi!

Adnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi!

Adnan Oktar Çetesi'nin Çengelköy'deki villasının içi görüntülendi. İstanbul Boğazı manzaralı milyon dolarlık köşkte, lüks yaşamından izler bulunuyor. 



Adnan Oktar’ın İstanbul Boğazı manzaralı milyon dolarlık köşkünün içi görüntülendi. İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki Çengelköy semtinde bulunan villa 12 bin metrekarelik alana kuruluyor. 

Kandilli sırtlarındaki Yamaçlı Sokak’taki ev 750 metre uzunluğundaki çıkmaz sokakta yer alıyor. Sokakta, her 250 metrede bir güvenlik noktası oluşturmuş. Her güvenlik noktasında ise 10’a yakın kamera ve villa ile irtibat kurulabilecek dahili telefonlar var.

Oktar'ın villasının bahçesinde otopark bulunuyor. Otoparkın içerisinde dev cam fanus içerisinde 3 adet lüks spor aleti dikkat çekiyor. Otoparktan konuta inen merpenlerin hemen başında ‘kule’ olarak tabir edilen güvenlik noktası yer alıyor.

Villanın en güzel yerinde ise Adnan Oktar’ın yatak odası bulunuyor. Oktar’ın odasında bir çift kişilik yatak ve bir de tek kişilik yatak bulunuyor. Yatak odasının yanındaki giyim odasında pahalı takım elbiseler, ayakkabılar ve kemerler var.


Geri Dön